De boeking en de voorbereiding

Door Vic & Syl & Tip & Nat - 14-07-2017 23:42

In december 2016 hebben we onze reis geboekt bij Tiogatours. We hebben toen onze route uitgestippeld, de vliegreis geboekt, de hotelovernachtingen in San Francisco gereserveerd en de camper geboekt. Daarna begon de rest van de voorpret. Campings langs de route uitzoeken en reserveren. Bijzonderheden vastleggen in een reisdocument, waarin de route te zien is, wat er onderweg te zien is, wandelingen die gemaakt kunnen worden. Dit allemaal omdat we natuurlijk wel reizen in het hoogseizoen. We gaan op 1 dag na 4 weken weg.

Morgen is het dan zover en niet te vergeten de inpak”stress”. Normaal gaan we kamperen en zijn zodoende niet echt gewend aan inpakken van koffers en toegestane gewichten en wat mag er wel en niet in de handbagage. Maar gelukkig is ook dat goed gekomen.

Morgen gaan we eerst naar Schiphol waar we overnachten bij van der Valk. We vliegen zondag op tijd en aangezien we best een tijd voor vertrek op het vliegveld moeten zijn leek ons dat een goed idee.  Het wordt een lange reis, terug in de tijd J. We vertrekken lokale tijd vanaf Schiphol om 10.20u en met een overstap in Dallas hopen we lokale tijd om 19.05u te landen in San Francisco, International Airport.  Het lijkt een reis van iets korter dan 9 uur, maar we zijn ruim 17 uur onderweg. We hebben in San Francisco een hotel gereserveerd voor 3 nachten. Die tijd gaan we gebruiken om een beetje bij te komen van de reis en om ons vervolgens  te “storten” op San Francisco met zijn Golden Gate Bridge, Lombardstreet, cabletram  en natuurlijk niet te vergeten Alcatraz.

Na maanden voorbereiding en uiteindelijk aftellen gaat het morgen gebeuren! America here we come ! We hebben er heel veel zin in !

Reacties

Oma-Ma-Alice 15-07-2017 07:24 {{button-46269}}

Goede reis wens ik jullie allen. San Francisco klinkt voor mij zo dat ik dit allemaal ook heb gezien. Leuk.
Ik hoop dat jullie de warmte goed kunnen doorstaan. Veel drinken, handen wassen etc.
Jullie weten wel hoe daar mee omtegaan.
Goede nachtrust in Amsterdam en dan vliegen.
Veel plezier en tot ziens of horens over vier weken.
Veel liefs van (O)Ma Alice.

Michel & Cathy 15-07-2017 15:15 {{button-46285}}

Lieve Sylvia, Victor, Tipani en Nathan,
Goede reis en veel plezier.
We kijken uit naar jullie belevenissen!
Liefs,
Cathy & Michel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan