Zaterdag 15 juli nog in Nederland

Door Vic & Syl & Tip & Nat - 15-07-2017 20:26

Op mijn mobiel verschijnt de app reis naar USA 0 dagen ! Na toch lekker geslapen te hebben doen we vanmorgen de laatste dingetjes in huis en in de bagage. Het voelt voor mij veel relaxter dan alle afgelopen dagen. We hebben nu alles voor elkaar dus wat kan er gebeuren ?

Nou ja, best nog wel iets : het online inchecken lukt niet. Ik kreeg de melding dat er een fout was gemaakt met het invullen van een geboortedatum, een paspoortnummer of met een vervaldatum van een paspoort. Alles gecontroleerd maar er was geen verkeerde invoer te zien. Dus hup nog maar eens proberen. Maar helaas weer dezelfde foutmelding. Ik heb toen gebeld met de reisorganisatie en heb alle gegevens doorgenomen die zij van ons hebben. Daar zat geen verschil in. Gelukkig, maar wat nu. Uiteindelijk werd aangegeven dat onze check-in in een steekproef is gevallen. We konden dus niet online inchecken  moeten dat morgen aan de balie op Schiphol doen.

Dusss....loslaten en door..... Rond 13.15u stonden Leonie en Melvin voor de deur om ons naar het station in Assen te brengen. Het was heerlijk weer en lekker om nog even met elkaar op het station te wachten op de trein. Na een paar foto's te hebben gemaakt en een paar stevige knuffels stappen we in de trein. De trein was niet extreem druk, we konden gezellig bij elkaar zitten.

Iets korter dan 2 uur later kwamen we aan op het station op Schiphol. We moesten even wachten op de shuttle-bus van van der Valk die ons naar het hotel bracht.

En daar zijn we nu. We hebben nog lekker buiten kunnen zitten. We hebben een mooie comfortabele kamer met z'n 4-en. We hebben vanavond heerlijk gegeten in het restaurant. Het plan is om niet te laat naar bed te gaan, want morgenvroeg om 5.30u gaat de wekker.

We hebben de shuttle-bus van 6.40u naar Schiphol. Morgen komen we weer een stukje bij onze eerste bestemming van Wow onze reis naar Amerika.

Tot de volgende keer, dat zal met grote zekerheid vanuit Amerika zijn :-)

 

Reacties

Oma-Ma-Alice 16-07-2017 08:18 {{button-46294}}

Ik ben net uit bed, jullie zijn al op schiphol, daar zal het wel niet rustig zijn veel mensen onderweg, waar naar toe?????
Een hele goede lange reis wens ik jullie toe.
Veel liefs van (O)Ma-Alice.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan