Dag veertien en vijftien

Door Familie van Bergen - 29-07-2017 07:29

Donderdag 27 juli naar Universal Studio, Islands of Adventures geweest. Een heel mooi pretpark, alles keurig geregeld vwbt deco, onderhoud, aanleg en organisatie. Leuke attracties, voornamelijk die rondom HarryPotter, super om in het kasteel rond te lopen en alle attributen "live" te zien...en dan nog de attractie zelf, waanzinnig leuk! Zelfs twee keer in geweest, ondanks de wachttijd. Ook de Popey attractie en de Kong waren heel leuk! 'Savonds op terugweg toch maar weer bij Carrabbas gegeten, omdat we weten dat het daar goed is en tevens dicht bij hotel!

Vrijdag op weg naar Naples, Arianne en haar familie bezoeken. Het was een super leuke dag! Toen we bij Arianne aankwamen lekker koffie gedronken, geluncht en toen badkleding aan en met de boot een tocht gemaakt. Anker voor een afgelegen strandje gegooid en lekker gezwommen in zee, verder nog de mooie huizen van Naples bekeken vanuit de boot en de pier.. Daarna naar hotel ingecheckt en toen bleek dat de sleutel niet meer uit het contact kon worden gehaald. Het verhuurbedrijf gebeld en na 2,5 uur aan de telefoon uiteindelijk bericht dat we een nieuwe auto op vliegveld in Fort Myers kunne ophalen, Ton met Damian die kant op gereden en ik met Arianne en kids Naples in. Leuke plaats, leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurantjes! Heerrrrlijk gegeten en uiteindelijk de mannen in een eetcafé getroffen, toen de originele auto was omgeruild... Helaas dit wel het plan voor de avond behoorlijk gewijzigd.

Al met al een hele leuke dag gehad, ondanks het minder leuke einde...

Reacties

ell/pierre 29-07-2017 09:41 {{button-46997}}

Gelukkig waren jullie al bij Arianne en Damian ivm auto pech. een welkome hulp. wel fijn om even VENLOOS te praten daar in dat grote verre Amerika. zo te lezen een mooie en aangename om geving.
Geniet nu de komende dagen lekker. want als ik alles lees,vliegt de tijd om.
Groet van de Fanclup (thuisfront)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan