Dinsdag 12 september.

Door Marijke en Jean - A couple of years ago

Dinsdagmiddag zijn we vertrokken richting Canada. Onze vlucht vertrok rond 13.10u vanuit Amsterdam. De vlucht verliep vlotjes . Veel films gekeken om de tijd door te komen. We kwamen om 14u plaatselijke tijd aan in Vancouver. Thuis was toen al 11uur. We hebben dus de nacht voor de dag gehouden! We zijn dan in Vancouver onze auto gaan ophalen en vertrokken naar Whistler 150 km verder. Riit duurde wel lang omdat je op de meeste plaatsen maar 60 mag rijden. Onderweg toch nog een stop ingelast om naar de Shannon Falls te gaan kijken. Nu begon de vermoeidheid toch door te wegen en zijn we maar richting hotel gegaan waar we rond halfzeven aankwamen. Douchen , eten en dan ons bedje opgezocht.

Reacties

Robert en Gerda A couple of years ago

Hey jullie zijn juist op tijd hier vertrokken, want het weer is een ramp! Verder heeft Stefan Parent een paard dat dood lag in de wei. Ik weet niet of er kwaad opzet in het spel was.
Nog meer slecht nieuws. Johan Bamps in de Bergstraat heeft euthanasie gedaan gisteren. 48jaar, maar de mijnwerkers ondraaglijk .
....zo dit was het plaatselijk nieuws.
Gr en prettige reis

Robert en Gerda A couple of years ago

Ik bedoelde de pijn werd ondraaglijk .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!