Dinsdag en woensdag 19 en 20 september

Door Marijke en Jean - A couple of years ago

Hallo iedereen,

Hier nog wat nieuws van ons . Nieuws doorgeven lukt niet altijd omdat het internet hier precies weerbestendig is.

Gisteren was het een beetje sombere dag en besloten we om Jasper te bezoeken. Enkele souveniertjes gekocht en dan in de namiddag toch nog besloten om een wandeling te maken natuurlijk naar een ....  Je kunt wel raden een waterval.   Reargard Falls . In de late namiddag zijn we nog vertrokken naar Miette Hot Springs dit was niet zover van ons verblijf . Zwempak mee en weg. Boven aangekomen was er al veel volk. Jekunt hier in de buitenlucht baden in water van 40gr. Heerlijk !  Je moet je eigenlijk om de tien minuten gaan afkoelen in de baden van zo' n 12 graden . Was wel frisjes hoor ! Terwijl we genoten van het warme water begon het ook lichtjes te sneeuwen. Wij in het water in badpak en de redders liepen daarrond met dille trui,kap op sneeuwhandschoenen aan! Gek zicht hoor! Maar het was zalig !!!!!!!!!!!

Vandaag begon het al goed gietende regen en zeer frisjes. Op de planning stond een boottocht. Deze voomiddag besloten we om ons een beetje te amuseren in de ontspanningsruimte aan ons verblijf. Pingpong, biljart en voetbalspelletje. Het begon nu ook licht te sneeuwen. Rond half 11 u zijn we dan toch maar vertrokken. We reden richting Maligne Lake.  En nu was het heel hevig aan het sneeuwen. We namen de afslag naar Maligne Lake road maar algauw stond er een  politieauto dwars over de weg en mocht er niemand door . Weg afgesloten door hevige sneeuwval . Dus onze boottocht viel in het water!!!!  We hebben dan maar besloten om een wandeling van 4 km in de sneeuw te maken.  Toen we terug kwamen waren we doornat en hadden we koud. Vlug vertrokken naar Jasper om ons daar te gaan opwarmen  in een cafeetje met een mok thermoskoffie en een stukje taart. Koffiecultuur kennen ze hier niet! 

Nu zijn we terug in ons verblijf  en de sneeuw is overgegaan in regen ! We besloten dan nu aan de blog te werken en na lang wachten en proberen hebben we internet ! Zo dat was het voor vandaag. 

Groetjes Jean en Marijke

Reacties

Juliane en Jef A couple of years ago

Canada is dus geen land om Jef naar toe te sturen. Veel te weinig cafeetjes! Morgen is al de laatste plukdag en kan Jef terug op normaal ritme overschakelen. Nu in overdrive. Geniet maar van alles wat er te zien is.

Emilie A couple of years ago

Jullie hebben kunnen proeven van alle soorten weer daar. Amai. De koffie zou ik wel erg missen hoor. Veel plezier nog. Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!