Woensdag 27 en donderdag 28 september

Door Marijke en Jean - 29-09-2017 06:14

Hallo,

Hier één van de laatste berichtjes van ons. Gisteren zijn we in Revelstoke vertrokken richting  Kelowna. Een rit van zo'n 200km. Het was nog grijs en bewolkt toen we vertrokken maar na een dertigtal kilometer werd de lucht steeds blauwer en het zonnetje liet zich gretig zien. Onderweg kwamen we langs enkele mooie plekjes de moeite om te stoppen. Eerste stop was aan de Crazy Creek waterfalls . Na een korte wandeling  kwamen we bij een hangbrug boven hele mooie watervallen. In de buurt waren ook nog hot Pools. Van hier zijn we verder gereden tot Sicamous om zeker te stoppen bij D Dutchmen Dairy voor een lekker ijsje. Het ijs werd op de boerderij gemaakt en de koeien liepen in de stal achter het winkeltje. Dus je had de smaak en ook de geur ineens. Daarna volgden we verder de Highway 97A langs Mara Lake Provincial Park. Hier konden we mooie beelden schieten van de prachtige omgeving. Hier was het groen en waren er veel landbouwbedrijven.  Dan richting Vernon waar het landschap veranderde van groen naar zeer dor en zo verder naar Kelowna .  Kelowna is een mooie stad recht in de Okanagan Valley die bekend is voor zijn vers fruit, zijn wijngaarden en zijn mooie omgeving.

Vandaag hebben we het rustig aan gedaan . In de voormiddag zijn we eens naar zo'n shopping mall gegaan maar dit kan je vergelijken met een overdekt winkelcentrum van thuis. Wat je hier wel veel ziet zijn sportwinkels. Namiddag zijn we dan een wandeling gaan maken langs Lake Okanagan . Daarna een terrasje gezocht om nog te genieten van het zonnetje want morgen geven ze regen en vertrekken we naar onze laatste halte Vancouver !

Groetjes,

Jean en Marijke

Reacties

Jenny 29-09-2017 06:46 {{button-49912}}

Prachtig allemaal. Veel contrasten! En een beetje gelijk ik dacht:water en bossen ! Geniet nog verder! 😘

Annie en Jos, 29-09-2017 18:57 {{button-49937}}

Jullie hebben toch nog twee dagen hoor. Het zal wel afkikken zijn als jullie terug thuis komen: zoveel watervallen, zoveel ruimte, zo grote truckers, zo weidse meadows, zoveel lakes.... die je daar ziet zul je hier missen.
Vergeet toch niet de watertaxi eens te nemen in Vancouver. Die hebben we hier ook niet!
Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan