Mooi, mooier, het mooist

Door Familie Wolff - A long time ago

Hi folks,

Na een dagje luieren aan het strand van het meer, zijn we vandaag weer op pad gegaan. Een beetje bewolking hield de ergste warmte een beetje tegen, dus de hele dag de tijd. Eerst zijn we naar Horse shoe bend gewandeld, een korte wandeling naar een 270 graden bocht in de Colorado rivier, een kilometer of wat na de dam. Vanaf de rotsen kon je in de diepte beneden kijken. Prachtig,  maar héél hoog en iedereen ging zo akelig dichtbij het randje zitten (zonder hekken) , dat je er bijna kramp van in je buik kreeg. Na de lunch zijn we naar Antilope canyons geweest. Veel te druk en veel te duur, maar zo ontzettend mooi...een kloof in zandsteen uitgesleten door regenwater. Een keer of 20 per jaar, met name in de zomer, kunnen er door stortregens flash floods ontstaan, waardoor in een uur een vloedgolf door de canyons ontstaat, die de binnenkant door de stroom van het water uitslijpt.  De vrij smalle canyons met de mooiste kleuren oranje en roze is het resultaat.  De foto's geven maar gedeeltelijk weer hoe mooi het er was. Nog nooit zoiets gezien.

Morgenvroeg door naar de Grand Canyon, we staan daar op een natuurcamping zonder faciliteiten....maar we hebben daar immers onze RV voor?

Reacties

Tineke A long time ago

Wat een geweldige foto's weer😀

Evert A long time ago

We kunnen op deze manier mooi meegenieten. Geweldig!

Monique A long time ago

Inderdaad prachtig!

Iloon Ellen-Wolff A long time ago

Hi Allen,

Super geweldige foto's!

Inderdaad, mooi, mooier, mooist!

Iloon en Albert

Annelies A long time ago

Gaaf hoor, allemaal! Niet zo gek dat die Amerikanen een wat ander wereldbeeld hebben ('Our moutians are much higher'; ' Our rivers are much wilder'; ' Our canyons are much deeper'. Zal straks wel weer gewoontjes zijn in Nigtevecht ;-). Xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!