Los Angeles

Door Familie Wolff - A long time ago

Hi folks,

Vanmorgen met enige weemoed vertrokken van onze bijzondere en laatste plek met de camper. Via een heel net van snelwegen uiteindelijk de inleverplek bij LA bereikt. Daar nogal lang moeten wachten op onze transfer naar ons hotel op de Sunset boulevard in Hollywood. Omdat de rit in het waanzinnig drukke verkeer nog een uur duurde bij aankomst meteen een Hollywood tour geboekt, en 10 minuten later (16 hr) opgehaald in gelukkig een open busje, want alweer zo warm.

Vervolgens gingen we meteen via de walk of fame ( de eerste ster met bloemen rondom want vandaag exact 40 jaar geleden dat Elvis Presly is overleden !) de heuvels rond Hollywood in, langs oa de Hollywood bowl al snel van het uitzicht van LA genietend. Lekker relaxed in het zonnetje luisterend naar de gids met verhalen over diverse filmlocaties en eenmaal boven werd het een vrijwel constante opsomming van het showen en benoemen van de woningen/ paleizen van de celebreties. Van J Timberlake tot Kate Perry, van L Richie tot Paul McCartney, van G Clooney tot ..etc etc. Meestal overigens niet meer te zien dan een groot hek, of flinke muren, maar de verhalen van onze chauffeur en het zonnetje maakten het toch heel aangenaam. Dwars door Berverly Hills met al zijn dure auto's, maar ook qua verkeer opvallend druk. Na het eten nog even op de Walk of Fame gekeken en nu gaan we zo slapen.

Morgen weer vroeg op, dan gaan we naar het entertainment park van Universal Studio's, onze laatste dag alweer..

Reacties

Evert A long time ago

Goede morgen allemaal,
Het is weer een mooi verslag waardoor we op het thuisfront ook een mooie indruk krijgen van wat jullie allemaal zien.Jammer dat het feest bijna achter de rug is . Je hebt straks mooie herrinneringen die niet snel vergeten zullen worden.Geniet nog even van Los Angeles,dat heeft ook wel wat te bieden.
Veel plezier!

Iloon Ellen-Wolff A long time ago

Hi Allen,

Dat klinkt allemaal heel goed!
Mooie plek, en niet zomaar een plek!
Een plek met geschiedenis.

Universal Studio's is ook erg leuk.
Ben erg benieuwd hoe jullie dit gaan beleven.

Iloon en Albert
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!