Rocky Mountains

Door Ed en Marina Schut - 01-09-2017 02:13

Goede avond allemaal

Het is nu donderdag 31 augustus bijna 18.00 uur. Dus sinds ons vorig bericht bijna 2 dagen er op zitten. Woensdag werden we zoals ook toegezegd was om 12.30 opgehaald om naar de Camperverhuurder te gaan. Voordat je kunt vertrekken krijg je uitleg over de camper en heel veel papierwerk. Uiteindelijk konden we om plm 3 uur vertrekken.

Het is een behoorlijke grote camper met een vast bed achterin. We hebben een foto van de camper toegevoegd. ( zie afbeeldingen) We hadden voor de 1e 2 nachten een camping besproken bij het Estes National Park. Dat was ongeveer zo'n 80 Miles met in het begin druk verkeer in Denver.

 Het Estes NP ligt vrij hoog n.l. zo'n 2300 meter. Het was overdag warm (31) en de afgelopen nacht flink fris. Gelukkig hebben we een dik dekbed.

Vandaag zijn we naar het Nationale Park De Rocky Mountains gereden. Daar wat met de camper gereden. Op een bepaald moment mochten we met de camper niet verder en konden we gebruik maken van een shuttle bus die ook rolstoel toegankelijk is. De chauffeur zet de rolstoel in de bus vast. Overal in het park wordt gewaarschuwd voor beren. Ook op de camping schijnt af en toe een beer rond te struinen. Helaas hebben we nog geen beer gezien. We hebben een wandeling gemaakt langs het Bear Lake. Totdat we gedonder hoorden zijn met de shuttle bus vlug terug gegaan naar de camper en vervolgens naar de camping gereden. Onderweg en op de camping was het gedonder losgebarsten in een fikse regenbui. Morgen verlaten we deze camping en gaan we richting Cheyenne in de staat Wyoming.

We hebben een heerlijke vakantiedag gehad.

groeten van Marina en Ed en dank voor alle reacties

Reacties

Marina 01-09-2017 02:51 {{button-48590}}

Het houten opstapje bij de deur is gemaakt door de beheerder van de camping, we mogen het houden. Wat een geweldige man is dat, het is voor mij veel gemakkelijker naar binnen gaan. Andere jaren kochten we een plastic opstapje bij de Walmart maar daar waren we nunog niet geweest. Zo is de vakantie dus erg fijn begonnen

Mirjam en co 01-09-2017 02:57 {{button-48591}}

Voor die beren moet je maar naar Algonquin gaan 😜.

Wat vreselijk lief dat die man een opstapje heeft gemaakt. Fijne reis morgen!

Gea Hiddingh 01-09-2017 09:29 {{button-48598}}

Ed, Marina,

De vakantie is voor jullie nu echt begonnen, tsjonge, wat een grote camper hebben jullie. Knap hoor dat Ed, dat jij in deze camper kan rijden, volgens mij heb je in Nederland hier een groot rijbewijs voor nodig.
Veel plezier nog en ik zie vol spanning uit naar het volgende verslag.

Gea

Alda 01-09-2017 11:23 {{button-48601}}

Wat een fijn begin en al helemaal met het opstapje van de camperverhuurder, wat heb je daar enorm veel plezier van Marina, het verhoogd de vakantievreugde.....
Wat een supercamper zeg, dat is alleen al genieten.
Houden jullie de beren wel op afstand? In deze grote camper kunnen jullie wel een verstekeling herbergen, zoek me maar, haha.
Ik geniet volop mee via jullie berichten en foto's.
Heel veel plezier jullíe beiden en warme groet, zwaai maar even richting Arizona.

Anneke en Wim 01-09-2017 19:58 {{button-48605}}

Advies kan, mag en zal ik ook niet geven, maar " je moet nooit beren op de weg zien "😆
Zie graag jullie verdere reisavonturen.
Groeten uit Albl'dam
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan