Dag 9: reisdag

Door Wesselien - 20-09-2017 17:53

Wat lief dat jullie reageren! Helaas kan ik jullie niet persoonlijk antwoorden, krijg steeds serverfout. Maar fijn dat jullie meelezen.... 

Dus ga ik maar even door alhoewel de dag hier nog maar half om is en er waarschijnlijk vandaag niet veel te beleven valt. We moesten om 10.15 am de trein nemen vanaf Niagara trainstation. Met een uber taxi hier naar toe. Die was duurder dan de gewone 😂 op de heenweg.

Het is intussen 11.35 am en we staan 1 kilometer verder bij customs. Niet te geloven weer. Je moet met al je bagage in de trein, een km verder met al je bagage eruit en door de douane. Koffers door scan, hashhond erbij, toestanden. Gelukkig zitten er weinig mensen in de trein. Samen met twee jongens (gehuwd hoorden we) in de rij. Komen uit Hattem... haha. Die hadden ook een behoorlijke trip gemaakt en zijn nu op weg naar New York, hun laatste stop. Weer bij de officer de lullige vragenronde. When did you arrive in the US. When was your last visit to the US? Where are you going, where are you from. How many days are you visiting? Wanneer we aankwamen, snurker, zie dan die stempels die we hebben bevochten in Washington. Notabene anderhalf uur voor in de rij gestaan. Ons laatste bezoek US, ehm even denken, oh ja, eergisteren. We gaan naar Buffalo. Ik moest op het formulier (wat je ook steeds moet invullen) een adres opgeven. Ons eerstvolgende adres is in Orlando. Vraagt hij ook nog hoe we van Buffalo naar Orlando denken te komen... duh! Vingerafdrukken again, foto van je gezicht en go! Diezelfde trein weer in. Waar we nu al anderhalf uur staan te wachten....

Vandaag verwacht ik alleen maar veel wachten, slepen met koffers, nog meer vragen beantwoorden. Mocht er iets spannends gebeuren meld ik dat uiteraard maar eer we vanavond op plaats van bestemming zijn is het zeker 1.00 uur 's nachts of later.

Mocht de trein nog vertrekken moeten we van Buffalo treinstation naar het vliegveld. Daar een uur of 4 wachttijd (bleh). Dan uurtje vliegen naar Detroit en daar weer wachten. Verwachten om 23.00 uur in Orlando te landen. Dan wachten op koffers, huurauto halen en hotel zoeken in het donker. Hopen dat dit allemaal lukt, maar dat horen jullie morgen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan