Dag 11 naar Saint Petersburg

Door Wesselien - 22-09-2017 21:57

Ontbijten bij het motel en dan eindelijk on the road! Ongeveer 2 uur rijden. Ik moet zeggen, de stukjes hier zijn echt kort. Onze vorige Amerika reis waren de trips zeker 5 uur per dag of meer. Maar hier is het niet zo groot. Was ook de bedoeling. Eerst uitputtende loop/kijk/ervaar dagen en daarna nog een beetje relaxen. Vorige keer was ik na 3 weken toe aan vakantie en dat willen we voorkomen. Vanaf nu beetje rijden, beetje plaatsjes bekijken en maar zien. Nu voor het eerst even aan een zwembad gelegen. Gerrit is potjandorie al zo bruin als een .... das altijd zo jammer voor mij. We gaan uiteraard hier oppassen want het is echt TE heet. Zitten nu lekker in de schaduw met een baco en wijntje.

De weg hier naar toe was makkelijk en goed te vinden, maar er is natuurlijk altijd wat! Ik betaal het meeste hier met de card, maar altijd contant geld in de portemonnee. Meest biljetten. Nu zijn ze hier zo van die creditcard maar opeens sta je voor een tolpoort (onbemand). Keuze: pass (die hebben we niet) of contante munten (die hebben we ook niet). En we hebben het over 75 cent fuck de duck. Tja... we zijn al eens op de foto gezet, om nu weer te shinen, no thanks. Wij de auto geparkeerd, terug kan namelijk niet, lopen naar de dichtstbijzijnde winkel. Shit. Echt dit was niet het plan. Door gras, langs de interstate, geld wisselen. Coins moeten we hebben. En heet, het zweet op de snor. Gelukkig tijd zat maar we waren toch klaar met gesjouw, we wilden relaxed cruisen. 

Na een klein uur oponthoud, gelukkig stond de auto in the middle of nowhere er nog, verder naar plaats van bestemming. Leuk motel, zie foto's. Lekker even niks vanmiddag. Ook wel keer fijn.

Reacties

Jacolien 23-09-2017 16:49 {{button-49656}}

Nou Wesselien het ziet er allemaal geweldig uit. Wat een geweldige gave auto👌Stoer hoor. Het is volop genieten van je verslagen en ook superleuk om te zien dat je je goed vermaakt daar. Groetjes en nog heel veel plezier😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan