Dag 12 St. Petersburg

Door Wesselien - 23-09-2017 20:35

Het is echt te heet om veel te doen. Vanmorgen hier ontbeten (na goed geslapen te hebben). Maar weer zo belachelijk veel. We dachten een omelet met toast te krijgen. Dat klopte wel, die omelet lag op het halve bord. Het was een omelet van 3 eieren met uien, pepers, cheddar, dus niet een simpel eitje. De andere helft van het bord was gevuld met een pondje aardappelen. Die hebben we maar laten liggen. Ik heb de mevrouw onze excuses aangeboden; het is echt lekker hoor maar wij zijn niet gewend zoveel te eten en ook geen aardappelen bij het ontbijt. Sorry! De koffie was trouwens uitzonderlijk goed. De meeste koffie is een slappe bak hier.

Na het ontbijt maar eens een rondje rijden. Kap eraf en gaan. Gerrit klaagt notabene over de warmte, als hij dit geweten had! Geen cabrio maar airco. Ik vind het heerlijk en heb geen spijt. Als je al 8 jaar opvliegers hebt dan maakt die Florida sun je echt niet meer uit. Naar St Pete Beach gereden. 

Helaas voor ons niet echt veel te doen. We gokken het er niet op om een hele dag aan het strand te gaan liggen. Dan zijn we de eerste dag verbrand en kunnen we de rest van de vakantie onder een parasol, dat zou jammer zijn. Dus maar een beetje toeren en nog even een winkel in. Staan we toch zo ineens in een enorme dierenwinkel!! Mijn fout, had het woord 'pet' niet voor market gezien..... maar om de hoek de Walmart dus kwam goed. En koud in die winkels! Jeetje wat een overgang hier overal van binnen naar buiten. 

Rest van de middag maar dompelen in het zwembad. Niet veel te melden vandaag. Morgen op pad naar Outrigger in Fort Myers.

oh ja, de stappen gaan hard minder worden... vandaag maar 5000 zegt de stappenteller 

Reacties

Cor 24-09-2017 19:13 {{button-49711}}

Volgens mij komen jullie met een perfecte conditie terug...al die stappen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan