Dag 14: Fort Myers beach

Door Wesselien - 25-09-2017 23:14

Ik moet bij Fort Myers steeds denken aan de horror film met Michael Myers! Halloween! Maar daar heeft het hier niets mee te maken. Ik ben bang dat onze vakantie (nou onze?!) eindigt met een sisser. Er valt erg weinig te melden of ik moet een lul verhaal gaan ophangen. Nou kan ik dat wel hoor, no problem, en eigenlijk voelt het ook alsof ik in een soap zit (inside info). 

Vandaag netjes ontbeten hier, niks grootst! Eerst even ochtendzon bij zwembad, toen op aanraden van internet naar Naples, Pier! Nog nooit zo'n flut pier gezien. Krap 20 meter lang, niks te doen alleen een paar vissers. Wel wordt ons in Naples (centrum is ook niks) duidelijk waarom we niet maar de Keys kunnen. Hier liggen veel boomresten langs de weg (zie foto). Dus zal op de Keys veel erger zijn. Spreken hier meer mensen die omgeboekt zijn. 

Margot van Tiogatours.nl, top! Echt jullie reisbureau verdient een pluim en ik ga jou persoonlijk een bloemetje brengen als ik terug ben! En Gerrit doet vast mee, al weet hij niet van jouw inzet Margot.

Margot heeft de Keys gecanceld en hier in Fort Myers (Freddy with the raissorfingers) een nacht bijgeboekt en ook in ons hotel in Miami beach een nacht extra. Komt goed dus. Margot bedankt! En ik wil Miami graag zien maar ook wel graag naar huis!! Kinderen, kleinkinderen, collega's en ex-collega's, ik mis jullie! 😘😘

Reacties

Cor 26-09-2017 14:56 {{button-49798}}

Behalve de omgewaaide bomen ziet het er wel echt bounty-achtig uit zeg! Hier is het vandaag (26/9) grijs en stil...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan