Dag 17: van Fort Myers naar Miami Beach

Door Wesselien - 28-09-2017 23:17

Vandaag uitgecheckt en weer op weg. De laatste dag met de Mustang. De weg ging door de Everglades (tamiami trail) maar eerlijk gezegd heel erg saai rijden. We gaan vanuit Miami zondagmiddag nog on tour maar het er gewoon door heen rijden, nuh, laat maar.

Eerst maar eens proberen het vliegveld te vinden om de auto een dag eerder dan gepland in te leveren. Dit natuurlijk omdat de Keys er tussen uit vallen. Hier bewolkt en knetterharde regenbui. Gelukkig hadden we net iets ervoor de kap dicht gedaan. Dit omdat Gerrit het te heet vond. Dit keer kwam dat goed uit.

Wonderwel in een streep naar Alamo en de auto ingeleverd. Toen met de uber taxi naar ons hotel. Van Miami naar Miami Beach. Wel leuk dat hier toch echt veel leven in de brouwerij is, met al die Spaanse invloeden. Ingecheckt en direct op zoek naar een drankje (cocktail op de foto). Heerlijk! Nog even een snel verkenningsrondje naar het strand. We kunnen morgen een paar stoelen en parasol krijgen, kost maar $15,00 begrijp ik van de meneer. Hoop voor alle dagen en niet per dag. Nu maar even hotel, douchen en straks op zoek naar eten. Na het eten maar even verder op ontdekking naar Lincoln Rd. Schijnt leuke winkelstraat te zijn. Gerrit is moe dus op tijd in onze kamer. Het is krap 20.30 uur. Wel slecht geslapen afgelopen nacht maar dit is errug op tijd binnen. Hoor de Cubaanse muziek buiten nog. Het regent dat wel!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan