Dag 18: Miami Beach

Door Wesselien - 29-09-2017 21:13

Miami Beach is levendig maar ook nat helaas. Vanmorgen toen we op stonden regende het. Dus na het ontbijt maar even de Lincoln Rd op, niet zo heel boeiend al zegt men dat dit the place to be is. Flut winkels als je het mij vraagt 😶

Maar je moet wat, dus wandelen maar. Zo tussen de middag komt er een zonnetje. Even iets drinken en op naar het strand. Heerlijk een beetje meer leven op het strand, meer golven, meer blauw water en lucht! Helaas niet van heel lange duur. Het wordt donkerblauw in de lucht en het gaat regenen. De een na de ander verdwijnt! Maar even siësta dan en hopen op later nog even terug. 

We zijn nog even terug gegaan maar ook toen ging het opnieuw regenen. Ben bang dat Miami een paar verregende dagen gaan worden. Morgen toch maar de bus dan misschien? En zondagmiddag heb ik nog zo’n airboat trip met gatorshow (!) geboekt. Tja, het weer laat zich niet sturen.

In Miami praat men tot nu toe meer Spaans dan Amerikaans overigens!!

En ik weet niet of ik het er al eerder over had: de porties zijn belachelijk (groot). Net na een te grote, in ieder geval te gevulde pizza, ijsje genomen! Pff dat moet niet weer. Ten eerste veel te groot en ten tweede veel te duur ($20,00) voor 2 ijsjes..... pff helft helaas in prullenbak. Echt veel te veel.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan