20-08-17 San Luis Obispo

Door Frits en Marijke Bergen - A couple of years ago

We waren weer vroeg op. What's new. Het hotel had een mager ontbijt maar het was genoeg. Daarna zijn we op weg gegaan naar San Luis Obispo. We hadden stop in Santa Barbara waar we wat gewandeld hebben en Melissa een mooie Rayban gekocht heeft. Hier de Starbucks nog met een bezoek vereerd. Was heerlijk. Daarna verder op weg naar ons hotel. Best Western Royal Oak in San Luis Obispo. Ook gelijk maar wat boodschappen gehaald en een koelbox. Dat was nogal een dingetje. Haast niet meer te krijgen. Seizoen over zegt men. Maar het is gelukt. Het hotel is prima. Ruime kamers. Erg netjes.

Nadat we een drankje hadden gedaan op ons grote balkon ( haha ) kwamen ze op het idee om gebruik te gaan maken van de fitness ruimte. Melissa had bedacht dat ik wel kon gaan fietsen. Dat was een prima idee trouwens. 's Avonds zijn we uit eten geweest bij Dennies. De heren hebben hun pannetje leeggegeten maar de dames is het niet gelukt om hun bordje met nachos leeg te eten. Nog een afzakkertje en straks weer heerlijk slapen.

Morgen gaat de reis naar San Francisco. 

 

Reacties

Peter A couple of years ago

Zo de kop iser af nog last van het tijd verschil gehad.
Ga zo door niet te veel sport wordt je moe van straks geen puf om mooie gebouwen te bezoeken.
Maak veel plezier.
Groetjes van ons hier nog warm vandaag bezoek gekregen van een vriend uit Engeland die op doorreis is naar Portugal naar zijn moeder.

Yvonne A couple of years ago

Zo de reis is begonnen. Heerlijk. Hoop dat jullie niet te veel last van een jetlag hebben. Frits moet goed trainen want de Dam tot Dam loop komt eraan. 🏃🏻🏃🏻
Ben benieuwd naar San Francisco 😘

Geesje A couple of years ago

Lekker meegenieten zo met jullie reis door de USA. Mooie foto's. Is die witte auto jullie vervoermiddel? Nog veel plezier samen .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!