28-08-2017 Van Hurricane naar Bryce

Door Frits en Marijke Bergen - A couple of years ago

Na het ontbijt hebben we alles weer ingepakt. Ontbijt was wel goed. Vandaag was geen lange reisdag. We gaan via Zion naar Bryce NP. In het Zion NP rijden shuttle bussen die je kunt nemen als je de scenic route doet. Het was al erg druk op de parkeerplaatsen maar toch nog een plekje kunnen vinden. Auto geparkeerd en op weg naar de shuttlebussen. Deze reden af en aan. We zijn eerst naar de verste punt gegaan. Dat was stop 9. De tempel van Sinawava. Dit was ong. een trip van 3,5 km. Daarna stop 8 Big Bend. Daarna zijn Brian en Melissa in de shuttle blijven zitten op weg naar de auto en hebben Frits en ik nog een stop gemaakt bij de Weeping Rock. Leuk om te zien. Onze laatste stop was Canyon Junction en daarna zijn ook wij naar de beginplaats gegaan. Bij de auto een broodje eten en weer op weg naar Bryce. Nog wat foto’s weer gemaakt en uiteindelijk kwamen we bij Bryce View Lodge. Hier waren ze ook niet zo vriendelijk. Maar ja daar is niets aan te doen. Sleutels ontvangen en op weg naar ons onderkomen. Wat gebeurt er weer !! Ons kaartje doet het alweer niet. 3e keer. Hoe bestaat het. Dus weer terug en het was zo weer gefixt. Alles geïnstalleerd en na een drankje hebben Frits en ik de was gedaan. Kunnen we er weer even tegen. 

Frits heeft gelijk even gekeken hoe dat hier met de shuttles gaat en we hebben gelijk weer een kaart. Om 19.00 uur zijn we gaan eten bij Ruby’s Inn. We hebben alle 4  pasta gehad. Was goed.  Morgen gaan we dus het park verder verkennen.

Reacties

Peter A couple of years ago

Natuurlijk weer de foto's gezien mooi ook 1 waar bussen opstaan kiek dast heb ik wat aan mooi.
Ik heb het ook gehad dat mijn hotel kaartje het steeds niet doet.
Ik had hem elke keet bij mijn telefoon in gedaan dus dat werdt zeuren storing dus.
Mooi bergen met rotsen waar jullie doorkomen mooie kleuren enbhoog.
Hier nog ontzettend warm, we hopen vandaag internet te krijgen na 3 maand.
Veel plezier groetjes van ons.
Tjeuuuuuuu

Carolien Hartman A couple of years ago

Wat heerlijk een keertje niet zo veel kilometers maken. En wat een mooie foto's weer. Wat een belevenissen, uitzicht etc. Genieten dus liefs
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!