29-08-2017 Bryce

Door Frits en Marijke Bergen - A couple of years ago

 

 

Vandaag gingen we het park verkennen. In het park werkt men ook met shuttle bussen . Met z’n 4en naar de bushalte gelopen en daar nog wat info gevraagd. We hadden nog even overleg van hoe of wat want je had een parkpas nodig om het park in te komen. Frits en ik wilden nog wat trails lopen en Brian en Melissa wilden naar het verste punt. Melissa kwam met het idee dat zij dan de auto mee het park in wilden nemen. Strak plan maar dan moet je wel de parkpas hebben. De bussen gaan namelijk niet naar het eindpunt. Dat had Melis ergens gelezen vandaar de auto mee. Dus wij bij de bus de kaart laten zien en die weer aan Brian gegeven zodat zij ook het park in kunnen. Afgesproken was dat we elkaar bij het visitorcentre weer zouden ontmoeten. Wij zijn bij Brycepoint begonnen en bij elke halte er weer uit. We hebben nog een stuk rim trail gelopen . Inspiration Point naar de Sunset Point.

Daarna zijn we naar de Navajo trail gelopen. Frits heeft het alleen gelopen. Topper. Zag het zelf niet zitten zo steil als het ging. Later zei hij dan ook dat het zwaar was. Veel water drinken. Op naar het volgende punt. Hier kon je gewoon rond lopen. Weer de nodige foto’s gemaakt. Dit is een ontzettend mooi park. Vindt het zelf mooier dan Zion NP. 

Tegen een uur of 12 weer terug bij het visitorcentre en daar nog wat rondgestruind. Filmpje gekeken over het park en hoe het ontstaan is. Was interessant . Heerlijk in de schaduw onze broodjes en koekjes opgegeten. En daar kwamen Brian en Melissa ook al aan. Ze hadden bedacht dat wij nu de auto meenamen en zij met de bus. Dan konden wij de verdere uitzichtpunten ook bekijken. Zo gezegd zo gedaan. Zij met de bus en wij verder met de car. Prima zo. Hier waren nog wel enkele mooie punten bij. 

We zagen in de verte wat buien ontstaan maar we hebben het redelijk droog kunnen houden. Wat spetters meer niet gelukkig. Na dit gezien te hebben zijn we weer naar het hotel gereden en een koel drankje genomen. 

Om plm 5 uur zijn we wat gaan eten. ( Subway ).  Heerlijk broodje gehad. We zijn nadat we nog even bij het hotel wat hebben gedronken terug naar het park om bij een speciaal  punt de sunset te mogen aanschouwen. We snappen niet waarom het zo heet want de zon ging aan de andere kant onder. Maar we hebben toch mooie foto’s kunnen nemen. De kleuren werden wel heel mooi van de Canyon. Morgen gaat de reis naar Page. Bye bye for now.

Reacties

Peter A couple of years ago

Natuurlijk foto's gezien op FB mooi.
Aparte kleur hebben de rotsen wel hoog.
Fijn dat het nog mooi weer is beter dan regen.
Dus vandaag weer verder de km tikken verder zo zie ke tenminste wat goed bezig.
Ga zo van bed als het goed is en het gaat werken krijgen we internet.
Groetjes van ons tjeuuuuuu

Klamer A couple of years ago

Wel en mooie omgeving jullie zien weer heel veel ik blijf je volgen Google

Yvonne A couple of years ago

Mooie foto's. Wat zullen jullie veel indrukken opdoen. Leuk om jullie zo te volgen. 😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!