31-08-2017 Page naar de Grand Canyon

Door Frits en Marijke Bergen - 02-09-2017 01:09

We hebben heerlijk geslapen en waren om 8 uur gereed om naar het ontbijt te gaan. 

Deze was zeer uitgebreid en goed. We zijn naar de East Entrance gereden van de Grand Canyon en daar de uitzichtpunten bekeken . Er waren er genoeg . Steeds weer een andere invalshoek. Onderweg nog  gepicknickt.  We zijn wat later toch maar naar het hotel gereden. Er stond inchecktijd 4.00 uur op de voucher. Waren natuurlijk weer te vroeg maar we mochten naar de kamer ( lodge ).  We hadden ons er een voorstelling van gemaakt over hoe het er uit zou zien. Van de website etc. Het is dus heel matig. Met z’n 4en op een kamer. Geen airco maar ventilatoren. Vrij kleine kamer dus. Maar het is voor 1 nacht. De spullen naar binnen gebracht en een heerlijk koel drankje weer genuttigd. Daarna werd het tijd om de bus te nemen en de rode route te rijden. Deze route had allerlei stops en bij de eerste stapte Frits eruit om een kleine trail te gaan lopen. Met z’n 3en verder naar het eindpunt. Daar hebben we wat rondgelopen en een heerlijk ijsje gegeten. We hebben de bus weer naar de Village genomen . Gekeken of we Frits nog zagen maar dat was niet het geval. Bij het hotel gelijk even gekeken of we ergens konden eten en dat was wel het geval. Frits kwam ook weer thuis voordat het donker werd. De foto’s gelijk op de iPad. Daarna werd het tijd om  te eten. 

Heerlijk gegeten in het restaurant in de Village. Haha weer een hamburger met french fries. Nemen nog een afzakkertje in onze ruime kamer en proberen dan maar wat te slapen. Morgen gaan we naar Monument Valley. Geen WIFI hier. Tot morgen.

Reacties

Peter 02-09-2017 02:45 {{button-48608}}

Zo een mooie dag van gemaakt dus.
Foto's net bekeken op FB
Weer mooi dus 1 nacht op een kamer en morgen dus weer verder.
Wij zijn vandaag naar Lourdes geweest dus ik ben weer gezegend maar dat wisten jullie wel dat ik dat ben.
Net thuis om 2.15 een latertje nu slapen.
Groetjes van ons
Tjeuuuuuuu

Geesje 03-09-2017 12:01 {{button-48638}}

Hoi allemaal, gisteren het feestje van Geert gevierd. Wat had Annerike veel werk gedaan. Alles goed verzorgd eten volop.Geert wist nergens van ,een complete verrassing voor hem. Jullie wel gemist, We zeiden nog: ze hadden best wel even langs kunnen komen 🤣🤣🤣. Las dat jullie nog een week te gaan hebben. Dus nog veel plezier en wij blijven genieten van de mail en foto's ( Ps jullie eten wel gezond zo te lezen 😁😁😂😂😋🍔🍟🌭)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan