06-09-2017 Vernal naar Grand Teton

Door Frits en Marijke Bergen - 08-09-2017 23:39

 

Vanmorgen ontbeten in het hotel. Was matig maar genoeg. Wel weer met een heerlijke wafel erbij.  De reis was plm. 550 km. We reden de 190 North. Eerste stuk was wel saai behalve de Gorge Dam waar we overheen kwamen. Erg indrukwekkend. De weg werd later wel mooier alleen de vergezichten hingen in een sluier. Dus weer wazig of heiig. Wel al wild gespot. Wat hertjes en pronghorns. 

Onderweg nog een late lunch gehad. Konden geen picknick area vinden. Dan maar in het begin van een campground. 

We waren wat te vroeg in Jackson en zijn eerst doorgereden naar het visitorcentre om daar info te vragen voor wandelroutes. En wat er allemaal te doen is. Zijn eerst het park Grand Teton ingegaan om daar wat rond te rijden. Je zag heel weinig van het mooie Grand Teton i.v.m de rook van alle branden die er gaande zijn in Montana, Canada. De wind blaast de rook deze kant op. Erg jammer voor ons en natuurlijk erg voor de staten waar het allemaal gaande is. We zitten nu in het Virginian Lodge te Jackson. Jackson is tevens een wintersportplaats. Er zijn in het centrum wel allemaal leuke winkeltjes alleen zitten we daar een beetje verder vanaf. 

Vanavond heerlijk gegeten bij MacPhails. Brian nog een heerlijke milkshake na. We zijn gaan lopen. Was maar 12 min. Morgen gaan we nog even bekijken wat we gaan doen. Sowieso Grand Teton NP in. Tot morgen. 

 

 

 

 

     

 

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan