Penetanguishene 23 augustus tot en met 31 augustus

Door Holthuisjes - A couple of years ago

23e: aangekomen vanaf het vliegveld Toronto bij Michiel, Liz en Tristan in Penetanguishene. We waren om 17.00 geland in Toronto en daar onze dikke Dodge Durango opgehaald. Heerlijk weerzien en goed geslapen in de kelder. Donderdag boodschappen gedaan met Liz en ook nog met alle mannen een wandeling gemaakt door het bos vlakbij. En 's middags naar het strand gegaan in Awenda.

Vrijdag gingen de mannen sporten, honkbal, tennis en voetbal en 'smiddags weer naar een strandje gegaan en daar hebben we rattenslangen zien zonnen op de stenen!. 's Avonds gegeten aan de harbour in Penetanguishene met z'n allen. Zaterdagochtend gevoetbalt en getennist en daarna naar een ander strand gegaan. 3rd Beach, heel erg mooi! Hebben de boys gesnorkeld en lekker gespeeld. Daarna boodschappen gedaan bij de Superstore en de bbq aangestoken. Boys hebben nog een film gekeken en toen naar bed. Zondagochtend om 9.00 vertrokken naar Toronto en hebben de CN Tower gedaan, daarna in de stad gewandelt en met de bus, metro en tram aan het reizen geweest. Ook nog aan een strandje gezeten en toen terug om Liz, Michiel en Tristan weer op te halen bij haar schoonzus. Het nichtje van Tristan was jarig. Maandag in de ochtend gesport, voetbal en tennis en 's middags een ander mooi strand beach 3.

Dinsdagochtend om 10.00 op de zeilboot van 11 meter van Greg samen met alle mannen. Liz had last van haar rug en ging dus niet mee helaas. Prachtige dag gehad, hard gezeild en ook lekker gezwommen. We zagen ook nog een waterslang in het water. De jongens vonden het helemaal fantastisch en waren totaal niet bang, zelfs als we zo schuin gingen dat we water maakten!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!