8 juli 2017 Amsterdam-Vancouver

Door B. Belder - 13-08-2017 12:27

Eindelijk is het vandaag dan zover. We gaan naar Alaska. Ten minste bijna dan, eerst nog even een tussenstop. We hebben een parkeerplek op Schiphol geregeld en rijden hier rond half 8 naartoe. Geen file dus we zijn er zo. Dan met de bus naar de terminals. Hier wordt het wel wat drukker. We staan in een lange rij voor de bagage. Gelukkig hebben we gisteren al ingecheckt. 

Ook bij de controle en douane is het druk. Maar uiteindelijk nog meer dan genoeg tijd om te wachten. 

Uiteindelijk vertrekken we pas een uur en een kwartier later vanaf Schiphol. Doordat het zo druk is. En daar niet alles even soepel gaat. 

De eerste vlucht is naar Toronto. Daar komen we veel later aan dan gepland waardoor we grote kans hebben om onze tweede vlucht te missen. Net als 75% van het vliegtuig. We snelwandelen over het vliegveld en daar gaat alles qua controles wel heel snel. We komen nog op tijd bij het vliegtuig aan maar.. onze bagage is al van boord gehaald en wordt op een andere vlucht gezet en wij dus ook. Verder geen probleem. 

Dan vliegen we dus met een andere vlucht naar Vancouver. Ook deze vlucht gaat prima. 

We halen de auto op. Een Jeep Grand Cherokee. Heel groot! En we rijden naar ons hotel. Sandman hotel and suites. Dat is ongeveer 10 minuten rijden. We zetten de koffers in de kamer en gaan lekker eten, we hebben honger gekregen. 

Vlakbij het hotel zit een Denny's. Al zo vaak gezien maar nog nooit gegeten. We krijgen allebei een flinke portie maar het gaat op. Heerlijk!

Daarna terug naar het hotel en lekker slapen. Morgen weer vroeg op.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan