21 juli 2017 Chugach national forest-Anchorage

Door B. Belder - 13-08-2017 12:36

Vanmorgen weer een beetje uitslapen en ontbijten met de donuts en muffins die we gisteren gekocht hebben. We rijden in ongeveer 2 uur naar Anchorage. 

Het is eb bij Beluga Point dus ook nu geen beluga's te vinden. 

De rit terug langs de bergen is erg mooi, er ligt veel sneeuw. 

Hier gaan we eerst naar Kincaid Park. Hier zouden veel elanden zitten, helaas zien we ze niet. Robin wil graag nog naar de Home Depot dus dat is de volgende stop. Het gereedschap is hier veel goedkoper. 

Daarna even wat eten bij de Panda Express. Helaas zit de Applebee's net iets te ver uit de richting. Anchorage is best wel groot. Naast de Panda 

Express zit nog een Lowe's, hier kijken we nog even voor een barbecue. Gelukkig hebben ze een kleine niet al te dure. Nu maar zorgen dat we deze niet gaan vergeten!

Op de terugweg willen nog even langs de Walmart om te kijken voor een vest van Alaska. Hier halen we ook maar gelijk even wat brandhout want dit is gisteren opgegaan. Helaas geen leuke vesten hier. 

We staan wel flink in de file in verband met roadwork. Het is ook erg druk met auto's. 

We gaan slapen op Centennial campground. Deze ken ik van Facebook. Daar stond een filmpje met beren op. Als we er aankomen is het nog rustig en kunnen we een plekje uitzoeken. Overal hangen bordjes met oppassen beren, veel wildlife, niet voeren enz. Als we ernaar vragen laat de camphost een filmpje zien van anderhalve week terug waar een aantal zwarte beren in de glijbaan aan het spelen zijn. Het ziet er heel schattig uit. 

Het is heerlijk weer, dus we kunnen vandaag onze barbecue gelijk uitproberen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan