1/2 augustus 2017 Whitehorse-Vancouver-Toronto-Amsterdam-thuis

Door B. Belder - 13-08-2017 12:43

Om 3 uur gaat de wekker. We douchen even en pakken onze spullen. Om iets voor 4 staat de taxi al klaar. Het is nog geen 10 minuten rijden naar het vliegveld. 

Inchecken en dan maar wachten. De douane is nog niet open. Ook kunnen we nergens koffie halen of ontbijt. Gelukkig hebben we mueslirepen bij ons. 

De eerste vlucht is kort. Robin krijgt gelukkig koffie in het vliegtuig. Op Vancouver AirPort kopen we een ontbijtje en we eten dit rustig op. Dan staat het vliegtuig naar Toronto alweer klaar. Ook deze vlucht gaat prima. 

In Toronto is het een stuk drukker. Veel vluchten hebben vertraging door thunderstorms. Die van ons niet, maar uiteindelijk vertrekken ook wij een uur later. We eten nog een hamburger. De rij is mega lang, er is verder maar weinig te eten dus we moeten wel. Gelukkig is het erg lekker. 

De vlucht naar Amsterdam zit niet vol. Robin gaat op een ander plekje zitten zodat we allebei kunnen proberen te slapen. We komen in ieder geval uitgeruster aan. Het is nu al 2 augustus. 

Ook dit is een prima vlucht. We wachten op de koffers en gaan dan naar de bus. Die brengt ons bij de auto. Dan op weg naar huis. Nog even wat eten onderweg. Thuis gaan we een uurtje naar bed. Niet te lang want het is al half 3. 

De jetlag blijft deze keer gelukkig uit.  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan