Vrijdag 8 september

Door Goud - A long time ago

Vrijdag 8 september

Vandaag voordat we zijn gaan rijden eerst nog bij het infocentrum langs geweest voor de wifi, het verslag van gisteren verzonden . Daarna op pad via Browning richting West Glacier . We waren nog maar net op pad of er werden runderen door twee cowboys over de weg heen gedreven, onderweg zagen we nog een coyote oversteken , twee havikken aan de kant van de weg, een dode vos en een dood stekelvarken,even  uitgestapt voor een bak koffie in east glacier, een klein stadje voor het Glacier Park.

Daarna over de highway 2 langs glacier park gereden , nog steeds veel rook. In West Glacier gestopt bij het info center en gevraagd tot hoe ver de rook hing, het meisje gaf aan dat er in ieder geval in yellowstone nog geen branden zijn.

We besloten om maar door te rijden naar Seeley lake een kleine 150 km naar het zuiden. We kwamen langs de hungry horse dam en big Fork, veel gebieden zijn hier nog in handen van afstammelingen van de indianen.

Ook rond het Seeley Lake waren er bosbranden , toch hier maar  camping opgezocht, Tamaracks, mooi gelegen aan het meer. We kregen  korting op het gebruik van de wasmachine en droger in verband met de branden. 

Vandaag circa 350 km gereden en morgen weer verder op pad richting gardiner. Hier een uur vandaan ligt Garnet, een ghosttown waar we morgen eerst naar toegaan.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!