Yosemite

Door Carla en Riemer - Here we go again! - 08-09-2017 16:04

Woensdagochtend hebben we onze huurauto bij Alamo opgehaald, een Chrysler 300S!yes Vanuit San Francisco begon onze reis langs de Grand Circle en onze eerste bestemming is El Portal. Onderweg hebben we een pitstop gehouden in de stad Merced om daar bij de hamburgertent " In 'n Out" een overheerlijke Dubble slise hamburger Animal Style te verorberen. Delicious!  Ons onderkomen voor twee nachten heet Yosemite View Lodge. We hebben een prachtige, ruime kamer met een balkon en uitzicht op de rivier de Merced.

Donderdag hebben we de hele dag in Yosemite National Park doorgebracht en daar hebben we meteen een America the Beautiful Pass gekocht ($80). Hiermee hebben we voor onze verdere reis 'gratis' entree voor de meeste National Parks. Yosemite Park was geweldig! We hebben daar o.a. de Mist Trail gelopen/geklommen maar onderweg veranderde het prettige wandelpad in een stenen trap die steeds smaller, steiler en onregelmatiger werd. Bovendien moest je die 'trap' delen met het dalende publiek. Met de top in zicht werd ik ineens overmand door hoogtevrees en durfde gewoon niet meer verder te gaan. Riemer daarentegen ging rustig verder en heeft de top wel gehaald en volgens hem was het uitzicht zeer de moeite waard! Het zal wel, ik bekijk de foto's wel!

 

Reacties

Ruurdje 08-09-2017 16:24 {{button-48843}}

Gelukkig heb je de foto's nog!

Bert Welman 09-09-2017 11:07 {{button-48892}}

Nou beweging genoeg zo te horen daar op de Mist Trial, maar zal zeker heel mooi zijn en wat een hamburger daar heb je er wel zeker 4 van besteld ( grapje ) maar met recht een Dubble Size hamburger maar ook hele mooie foto's weer thanks en groetjes weer .

Janke Prins 09-09-2017 23:13 {{button-48942}}

Prachtig wat is het daar mooi!! Dat beestje op de foto is een chipmunk. Heb het even voor jullie opgezocht :)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan