Death Valley and Las Vegas

Door Carla en Riemer - Here we go again! - 11-09-2017 04:20

Vanuit ons logeeradres in Mammoth Mountain ging onze reis verder naar Las Vegas, een rit van dik 5 uren door het prachtige Death Valley National Park. Zoals een echte toerist betaamt, hebben ook wij die 'doodlopende weg' naar Badwater Basin gereden (21 km) om even, in de zinderende hitte van de vallei, een foto van onszelf te nemen en dan  als de sodemieters weer in onze auto met airco te kruipen.

Tijdens onze rit kwamen we zo waar een coyote tegen, het beest liep vlak langs onze auto. Wij highfiveden elkaar want dit was toch waarlijk een uniek moment.....toch? Jammer genoeg niet, verder op zagen we een zelfde tafereel met een geparkeerde auto en een coyote. Het park doet z'n best om mensen voor te lichten dat ze deze beesten niet mogen voeren.....but it happens anyway!

Na een lange, warme maar imposante rit kwamen we dan eindelijk aan in Las Vegas - Sin City.

Wij logeerden in hotel Excalibur annex casino. Het hotel zag eruit als een onschuldig Disney kasteel maar daar binnen werd heftig gegokt. Enorme gestoffeerde zalen gevuld met gokkasten, Black Jack - en Craps tafels, zo groot dat wij constant de weg kwijt waren. Iets wat mijn partner erg frustreerde omdat ik altijd degene ben die de weg kwijt is!

Natuurlijk hebben we een wandeling over de strip gemaakt en the Fountains of Bellagio gezien. Prachtig! Wat ons opviel was dat iedereen met glazen en/ of flesjes alcohol op straat liep terwijl ze op elke andere plek in Amerika daar behoorlijk preuts over doen.

Het was druk op de strip en dat kwam natuurlijk ook omdat het zaterdagavond was. De avond om te flaneren en dat gebeurde ook. Prachtige opgedofte mensen - ready for a sexy night out! Nu begrijpen we het gezegde ' What happens in Vegas, stays in Vegas'. Dat gold echter niet voor ons, we waren moe en konden nauwelijks onze weg terug naar het hotel vinden. Maar jeetje miena, wat een stad......onbeschrijfelijk, onwerkelijk en super fake maar we hadden dit voor geen goud willen missen.

 

 

Reacties

Ruurdje 11-09-2017 09:06 {{button-49039}}

Prachtige foto's weer

Bert Welman 11-09-2017 09:51 {{button-49041}}

Dit zijn ook weer schitterende foto's en wat een stad je ziet weleens wat op tv maar jullie zijn er nu daadwerkelijk zelf en wat een prachtig kasteel net een sprookje dus jullie komen schatrijk terug hi hi en dan ook die temperatuur voorafgaand jeetje rond de 40 graden dan is de auto met airco een welkome uitkomst

Bert Welman 11-09-2017 19:08 {{button-49069}}

Ha ha ha buurtzorg ook in the States leuk plaatje

Buuvre Miranda 12-09-2017 07:32 {{button-49094}}

...'Vivaaaa las Vegas'...
Dit lijkt me ook een stad om niet te vergeten!
Heel bijzonder met al die lichtjes!
Leuke woordspeling ook; 'voor geen goud willen missen'....It's all gold and glitter...
Have fun!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan