Cock Rock and so much more!

Door Carla en Riemer - Here we go again! - 16-09-2017 05:18

Jippie, het is eindelijk droog, dus vroeg uit te veren om naar Arches National Park en Death Horse Point te gaan. Arches Park was om half negen al behoorlijk druk, kat achter kat de berg op om de Arches te bekijken. Onze mening - heb je één Arche gezien dan heb je ze allemaal gezien! Een eindje verderop daarentegen stond wel een hele bijzondere rots, the Cock Rock en daar hebben we meteen een memorabele foto van gemaakt! 

 'Dead Horse Point is een klein, hoog gelegen park, dat vooral bekend is dankzij het schitterende uitzicht over de 600 meter lager gelegen Colorado River die daar met een grote bocht om een rotsplateau heendraait.' Bron - Ontdek-Amerika.nl. Death Horse Point was in één woord schitterend! Wat een geweldige vergezichten over de canyons en de Colorado river. In dit park moet je wel $15 dollar entree betalen, hier kun je dus niet met je America The Beautiful Pass terecht, maar dat is zeker de moeite waard.

Van Death Horse Point vervolgden we onze reis naar Monument Valley Arizona, zo'n twee uurtjes rijden. Wauw Monument Valley! Ik zou zeggen - bekijk onze foto's. 

N.B.

In Arches zagen we een raaf met een prop kauwgom in zijn snavel. Kauwgom is voor deze prachtige vogels (lees alle vogels) een verschrikkelijk doodvonnis. Hij kan niet meer eten/ drinken omdat zijn snavel is vastgeplakt en zal sterven van honger en dorst!....Gooi je kauwgom in een papiertje netjes in de prullebak AUB!!!

Reacties

Ruurdje 16-09-2017 08:57 {{button-49316}}

Mooie foto van die rots.

Buuvre Miranda 16-09-2017 09:10 {{button-49319}}

...natuurlijk moest jij met deze rots op de foto....;)
En wat betreft afval; het is overal dus hetzelfde!
Ja mensen, ruim je afval op.
Verbeter de wereld, begin bij je zelf.

Een mooie vakantie verder en tot horens.
Dikke tuut van de buuf.

Janko Prins ;-) 17-09-2017 17:26 {{button-49406}}

hahaha the cock rock! Je komt nog es wat tegen onderweg!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan