'Get your kicks on Route 66'

Door Carla en Riemer - Here we go again! - 21-09-2017 04:02

Om in Lake Havasu te komen, hebben we er voor gekozen om een stuk van de originele route 66 te rijden. Eerst een stukje route 66 naar het stadje Williams en daarna nog een stuk van Seligman via Peach Springs en Truxton en dan op de interstate naar Lake Havasu City! 

In het begin hadden we echt het gevoel van 'Wauw, we rijden nu daadwerkelijk op dé echte route 66!' Bij het eerste de beste bord waar 66 opstond sprongen we gelijk uit de auto om foto's te maken. Riemer graaide zijn gitaar uit de kofferbak om de plaatjes nog mooier te maken! 

Na een tijdje op de route te hebben gereden, raakten we dat 'Wauw-gevoel' wat kwijt, het is best wel een saaie omgeving. Totdat we langs Hackberry General Store reden en gelijk de auto keerden om hier eens te gaan kijken. Voor de winkel zat een oude hippie op een gitaar nummers te spelen van o.a. Jethro Tull en Cream en toen kwam bij ons dat 'Wauw-gevoel' weer helemaal terug! Daar hebben we natuurlijk de nodige Route 66 prullaria gekocht, we waren er nu toch.

Na heel veel stops onderweg dan eindelijk in Lake Havasu City aangekomen en jeetje mina wat is het hier warm! (37 graden!). Lake Havasu is ontstaan na de bouw van de Parkerdam en het is een prachtige plek om te recreëren. We hebben daar, ondanks de hitte, heerlijk langs de oevers van Lake Havasu gewandeld.

Morgen reizen we door de Mojave woestijn om via Joshua Tree National Park naar Palm Desert te rijden.

Reacties

Ruurdje 21-09-2017 08:01 {{button-49560}}

Mooi hoor, onze Ronald vond dat ook een leuke route.

Bert Welman 22-09-2017 17:46 {{button-49621}}

Ook weer een geweldige indruk van deze Mojave Desert schitterend en wat is het allemaal enorm uitgestrekt prachtig Carla.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan