Geboekt!

Door Fam. van Thulden - 03-09-2017 10:29

Na een paar maanden onderzoek, reisbureaus bekijken, praten met vrienden en budget bepalen zijn we gisteren dan naar Tioga gegaan om de offerte te bespreken. Wij hadden toch een aantal aanvullende wensen en die wilden we graag in de offerte verwerkt hebben.

De offerte was voor een reis van 23 dagen en we vonden toch dat we voor een aantal locaties meer tijd nodig hadden en er ontbraken een paar parken (Monument Valley en Sedona).

Ook wilden we in een aantal plaatsen een wat luxer hotel boeken. Als je dan een keer naar Las Vegas gaat, zorg en dan ook voor dat je zo'n protserig hotel op The Strip boekt. Het Bellagio was toch wel heel erg duur, dus we kwamen uit op The Excalibur. Ook prachtig.

Lange reis, duurdere hotels en een fijne vroegboekkorting zorgen voor een aangename offerte en hebben besloten om er direct maar een klap op te geven en de offerte definitief te maken.

YES! Volgend jaar zomer gaan we met z'n drieen 26 dagen naar de Verenigde Staten waar we 4 staten zullen bezoeken (Californië, Nevada, Utah en Arizona). De steden Los Angeles, San Francisco, Las Vegas en Palm Springs zullen worden bezocht en ook de parken Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce, Capitol Reef, Arches, Monument Valley, Page, Grand Canyon, Sedona en Joshua Tree staan op het programma.

We hebben er nu al zin in en nu kunnen we ons richten op de voorbereiding. Mooie routes uitzoeken en kijken welke bezienswaardigheden we zeker willen zien.

Ook kunnen er een aantal excursies vooraf al worden geboekt. Alcatraz, helicoptervlucht Grand Canyon, Jeepsafari Monument Valley en Antelope Canyon moeten ruim van tevoren worden besproken. Genoeg te doen dus!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan