21 en 22 sept Page - Canyonlands en Arches national parks en Death horse point statepark

Door Marcel en Saskia - 24-09-2017 07:22

21 september op naar Dead horse state park campground vlakbij Page en tussen twee nationale parken  in; canyonlands en Arches. Wij konden niet kiezen dus op deze manier was het mogelijk ze alle drie te bezoeken. Eerst canyonlands bezocht, prachtig park maar als je eerst de Grand canyon hebt bezocht zijn alle valleien daarna eigenlijk een béétje een slap aftreksel zal ik maar zeggen. Twee wandelingen gedaan, één makkie en één voor met mijn o zo handige wandelstokken. Leek mij eerst iets voor ouwe dozen, maar blijkbaar moet ik toegeven dat ik zo langzamerhand ook in die categorie val, want ze waren bijzonder handig in dit geval! Prachtige vergezichten, rood gekleurde rotsen en eekhoorns in alle verschijningsvormen, kortom onze dagelijkse kost hier 😉. 

Onze kleine natuur campground was prachtig gelegen, uitkijkend op een uit rode rotsen opgetrokken ravijn, wel winderig dus maar één avond fikkie stoken.

volgende dag naar Arches, het park van stenen bogen (of bruggen, maar je mag er eigenlijk niet oplopen) We hebben ze vrijwel allemaal gezien, meestal een kortere of langere wandeling erheen, allemaal even indrukwekkend! Wel uitkijken, want er vallen af en toe grote brokken rots af, foto's op bordjes om hiervan te getuigen! Dus mag je er vaak niet meer onderdoor.

fotos zie afbeeldingen 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan