24 sept reis naar Bryce Canyon

Door Marcel en Saskia - 25-09-2017 05:25

Hoodoo’s in Bryce Canyon.

Onze eerste kennismaking met dit Nationale park en ja Marco  inderdaad wéér een nieuw landschap met een geweldige weg ernaar toe. Wat een vergezichten weer! en door prachtige, door de herfst gekleurde, bossen. En met overstekende koeien, de boerderijen hier hebben geen hekken dus dan krijg je dat (zie eerste afbeelding bovenaan dit blog)

De beloofde sneeuw bleef beperkt tot het berglandschap waarop wij uitkeken vanaf ons campingplekje. Een mopperige Amerikaan deelde mij ongevraagd mee dat “winter was too early” en dat hij nog nooit zo vroeg sneeuw had meegemaakt in deze contreien. Dit op mijn enthousiaste mededeling dat ik dát nou juist geweldig vond. 

Na het verorberen van “ the famous muffins” van de camping onderweg naar Bryce. Onderweg nog uitdagende wandeling of liever bergbeklimming gedaan naar ”  Escalante petrified forrest” een gebied met enorme versteende boomstammen van miljoenen jaren geleden met daarin schitterende gekleurde kristallen . Het pad liep zo steil naar beneden dat een vrouw achter ons een flinke uitglijder maakte. En daarna zo steil omhoog dat zelfs Marcel er moeite mee had. 

Nu op een mooie maar koude camping aan de rand van het park, lekker in ons verwarmde camoertje.. Vannacht ca -3 graden, morgen naar t schijnt een koude maar zonnige dag te worden (graad of 13) misschien dus maar die Navajo trail doen mét stokken!

Reacties

Alex 25-09-2017 07:49 {{button-49733}}

Mooi te lezen dat jullie zo van deze reis genieten en dat wij er een klein beetje deel van mogen uitmaken. Alweer de eerste sneeuw van dit jaar en een extra trui aan wat een weer verschillen . Mooie foto’s prachtig . Genieten.
Groetjes

Sandra 25-09-2017 11:52 {{button-49747}}

Wat een prachtige verhalen en vooral beelden van deze reis. Geniet er ongelooflijk van en blijf foto's sturen. Kunnen wij hier ook mee genieten.

Dikke knuffel, Sandra

Marion en Richard 25-09-2017 14:37 {{button-49751}}

Wat een heerlijke actieve vakantie hebben jullie. Prachtige verhalen en hele mooie foto's. Zo beleven we jullie avonturen en wandelen (appeltje eitje Marcel) van dichtbij. Blijf ons op de hoogte houden!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan