25 september Bryce canyon

Door Marcel en Saskia - 26-09-2017 01:37

  En zo loop je dan!

"It doesn't get any better than this" zei ik vandaag tegen een medewandelaarster in Bryce Canyon. Heerlijk zonnig weer, volgens de weerberichten 13 graden, maar het voelde als 20. Diepblauwe wolkenloze hemel als canvas voor de terracotta rozeachtige hoodoos, de unieke stenen rotsen die als een soort ovale pilaren  omhoogrijzen. We blijven ons verbazen over het prachtige landschap hier en wij niet alleen, in vele talen hoor je "unglaublich, incredable en incroyable" en dat is het: ongelofelijk mooi. De Navajo trail gecombineerd met de Queens garden trail.. Een verademing gewoon een glad gepolijst wandelpad zonder via allerlei ongelijke rotsen te moeten afdalen of omhoog te moeten ploeteren via met rotsen en gravel bezaaide berghellingen. Wel redelijk steil naar beneden in het begin en zigzaggende omhoog aan het einde maar goed te doen. Je loopt midden tussen de hoodoos en krijgt zo een écht goed beeld van dit unieke landschap.

Vanmiddag lekker even van de zon genoten op de camping  en vanavond een plekje gereserveerd bij een, op het eerste oog, kitscherige wild west dinner experience. BBQ met een country band, ach ja in dit niet meer zo heel wilde westen moet je dat toch ook eens gedaan hebben....

Morgen op naar alweer onze laatste bestemming, Zion national park.

Reacties

De 4 emmetjes 26-09-2017 06:54 {{button-49768}}

Ziet er bekend uit. Gevoel komt weer helemaal terug. Nog even lekker genieten van het laatste park en dan met een onvergetelijke ervaring weer naar huis.

Sandra 26-09-2017 14:54 {{button-49796}}

Het lijkt wel het decor van een National Geagraphic documentaire.

Dikke X, Sandra

Alex 26-09-2017 16:46 {{button-49800}}

Je moet er geweest zijn om de schoonheid van de omgeving te kunnen begrijpen, ook al zijn de foto’s ook prachtig , en op naar de laatste bestemming.

Marion en Richard 28-09-2017 10:56 {{button-49887}}

Prachtige, betoverende foto's! Je krijgt er wel zin in om dat allemaal mee te maken.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan