26 september Zion national park

Door Marcel en Saskia - 27-09-2017 00:49

Het is officieel, wij zijn nu echt uitgewandeld! Althans in de prachtige natuur van zuid-west Amerika. In Las vegas zullen wij uiteraard nog wel wat kilometertjes maken!

Vandaag een pittige wandeling gedaan naar drie verschillende watervallen / meertjes die steeds een niveau hoger liggen (zowel in hoogte als moeilijkheidsgraad). Van een heerlijk geplaveid pad zoals de navajo trail naar het inmiddels beruchte van rotsblok naar rotsblok omhoog ploeteren. Een Amerikaanse medewandelaarster beschreef dat zo mooi "this walk is all about navigating your way through the rocks" . Maar wat een beloning als je boven bent,wat is het landschap hier weer prachtig én anders als tot nu toe. Terwijl ik dit schrijf kijk ik vanuit ons kampeer plekje tegen Watchman mountain aan, één van de vele rechtomhoog rijzende bergen in deze omgeving. Gekleurd in witte, roze tot rode tinten torend hij hoog boven onze camping uit. Ben benieuwd naar de zonsondergang vanavond, er is nu wel een klein beetje hoge bewolking maar hopelijk komt t goed. Vandaag graadje of 25 en zonnig, superlekker wandelweer.

Morgen naar Las vegas, de drukte van de stad weer in, zal wel wennen worden. Wij zijn dan misschien wel ff wandelmoe, maar op de natuur hier nog lang niet uitgekeken. 

Reacties

Alex 27-09-2017 20:41 {{button-49848}}

Het is mooi en blijft verbazen ik denk dat las Vegas zich ook zo laat omschrijven , geniet nog even van al die pracht en praal en kom effe bij van al jullie belevenissen . groetjes

Marion en Richard 28-09-2017 10:54 {{button-49886}}

Jullie zullen inmiddels wel een topconditie hebben! Wat een belevenissen allemaal, heerlijk om te lezen.
Niet te veel vergokken in las Vegas hoor!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan