Dag 21: De dag van vertrek

Door Allard & Desire - A couple of years ago

29Sep17 - Vandaag was het dan echt zover de vakantie zat erop en vandaag vliegen we weer naar huis. Nadat we weer vroeg opgestaan zijn en snel ons ontbijtje hadden opgegegeten moesten we de laatste dingetjes nog inpakken. Nadat alles in de koffers zat moesten we de camper schoonmaken om hem daarna weer in te leveren bij de camper verhuurder Cruise America. We moesten nog zo'n anderhalf uur rijden naar Newark waar de camperverhuurder gevestigd was en onderweg in de auto kwam toch echt het bezef dat dit ons laatste ritje was met onze rijdende huisje :(

Bij Cruise America kregen we weer te maken met de oh zo gezellige dames en dit keer ook heren, deze mensen hebben echt plezier in hun werk :s Ik wil nog wel even zeggen dat ondanks dat we een fantastische vakantie hebben gehad, we volgende keer toch voor een andere camperverhuurder zouden kiezen. Bij aankomst hebben we namelijk niet een goede uitleg gekregen over de camper, zelfs niet nadat ik drie keer had aangegeven dat dit de eerste keer voor ons was met een camper. Daarnaast hebben we een aantal andere stellen gesproken die ook problemen hebben gehad met de campers wat eigenlijk van te voren wel verholpen had kunnen worden als er een goede uitleg was geweest. Dus dit toch wel als tip naar de mensen die nog naar Amerika gaan en een camper willen huren, misschien toch beter via El Monte of RoadBear huren. Ik weet zo niet of Tioga Tours dat ook kan regelen, want ik vind wel dat Tioga Tours een prettige organisatie is om je vakantie via te regelen :)

Nadat we de camper hadden afgeleverd hebben we weer via Uber een taxi geregeld die ons naar het Bart trein station in Newark heeft gebracht. Vanuit daar kan je weer makkelijk met de Bart trein richting San Francisco Airport. Twee vluchten verder stonden we weer op Amsterdam Schiphol. Om het nog even af te leren hebben we nog snel een burger van BurgerKing en een frappacino van StarBucks gekocht en toen snel naar de trein gelopen om weer richting Groningen te reizen.

Op zaterdag 30Sep17 rond 22:00 uur Nederlandse tijd zaten we weer lekker op onze eigen bank. Toch nog wel snel even onze koffers uitgepakt, dan is dat maar weer gedaan en dan kunnen we morgen een aantal wasjes draaien, jeeh :p Nu lekker slapen op ons eigen bedje en dan morgen nog even een uitrust dag voordat we weer aan het werk mogen :) hopelijk hebben we niet te veel last van een jetlag.

Kortom dit was echt een super gave vakantie en we zouden het echt zo weer doen en iedereen aanraden om ook zo'n reis te gaan maken. Daarnaast voor iedereen die onze reisverslagen heeft bijgehouden dankjewel voor al jullie leuke reacties :D

Groetjes Allard & Desire :)

Reacties

Marieke A couple of years ago

Lieverds, fijn dat jullie heelhuids weer terug zijn op honk.

Afgelopen avond Rein en Annemarth om half negen afgeleverd in de stad. Op de terugweg gekeken of jullie (stiekem) al weer thuis waren. Toen nog niet dus.

Mariska Hogenberg A couple of years ago

Welkom thuis 😊
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kampeer & dineer 8 mei op Tioga's Campground. Incl. 3-gangenmenu!
Boek je plekje
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!