dag 1 vlucht naar Vancouver

Door onze vakantie door West Canada - 10-09-2017 04:54

Onze vakantie is begonnen! Al om 9.00 komt mijn broer ons ophalen om ons naar Schiphol te brengen. Want we willen rustig aan doen en zeker de vlucht niet missen.

Op Schiphol kopen we nog enkele tijdschriften en een kop koffie en stappen in het vliegtuig dat ons naar Vancouver brengt. De vlucht verloopt prima en iets later dan gepland komen we aan op het vliegveld van Vancouver. Het is niet heel warm zo'n 15 grd. en soms miesert het een beetje.

Nu zorgen dat we het vol houden zonder slaap. Na het inchecken in het hotel gaan we Vancouver verkennen. Vooral de haven met drie enorme cruiseschepen maakt indruk. De stad zelf met vele hoge "wolkenkrabbers" is niet echt ons ding. We zijn toch meer van de natuur. Toch is Gastown zeker leuk om door te lopen. We strijken neer in één van de vele restaurants aan het Waterfront voor fish en chips wat heerlijk smaakt na het "vliegtuigvoer."

We lopen terug naar het hotel want onze klok staat op 5 uur 's nachts, toch willen we het nog even volhouden dus lezen de tijdschriften en schrijf ik dit verslagje. Hopen dat ik het vol kan blijven houden om elke dag even iets te schrijven.

Morgen willen we met de hop on hop of troley de stad echt gaan verkennen. Maar nu dan toch echt douchen en slaaaaaaapen.

Reacties

Tim 10-09-2017 15:08 {{button-49000}}

Haha het leven van een jetlagger gaat niet over rozen 😉 Veel plezier en probeer wat van de Canadese cultuur op te snuiven in Vancouver voordat jullie straks "into the wild" zijn.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan