dag 3 we halen de camper op

Door onze vakantie door West Canada - 12-09-2017 16:45

De dag begint  met prachtig weer, daar tekenen we voor de rest van de vakantie. Jammer dat we pas om 15.00 uur de camper op kunnen halen. De ochtend brengen we daarom door in de stad bij de haven. Daar ervaren we op een terrasje het geluid van de bekende steamclock en aan het water zien we de watervliegtuigen af en aan gaan. Het is ook prachtig weer om vanuit de lucht Vancouver te zien.

We hebben om twee uur de taxi naar Canadream en daar blijken we niet de enigen te zijn. Heinz showt ons de camper, met slide out, en we proberen alle informatie op te slaan. Gelukkig hebben we vaker gecampeerd en is niet alles vreemd.

De receptioniste vraagt waar we zullen overnachten en of we al hebben gereserveerd? Nee, want we willen vrijdheid! Dat blijkt volgens haar niet handig, want campings kunnen vol zijn!? Ai nu slaat de paniek toch toe, hoezo vol. Dan snel door want we willen boodschappen doen. Het winkelcentrum staat al in de navigatie.

Het wordt een race tegen de klok want de camping kan vol zijn...... en we kunnen lang niet alles vinden in deze haast.

Dit is niet leuk meer vakantie moet ontspannend zijn en zonder stress. We gaan rijden richting de camping en zien dan onderweg een bord van Tynehead RV camp, we besluiten om deze te nemen. De camping is duur $54,- en niet echt gezellig maar we staan en kunnen nu de tassen uitpakken en de camper inrichten.

We eten de pizza die we in de oven opwarmen. Dan gaan we plannen voor de volgende dag want onze route moet we gaan aanpassen en kijken welke camping we morgen willen pakken. We kiezen voor camping River Edge RV park in Princeton. Deze camping ligt op 255 km.

Om tien uur gaan we bek af ons bed in. Lekker slapen en hopen dat het morgen net zulk mooi weer is en dat de stress van ons af zal vallen..

Reacties

Sonja Kuijper 13-09-2017 16:34 {{button-49161}}

Heel herkenbaar de eerste dag de camper ophalen is helaas weinig vakantie. De camper volladen en inrichten. Daarna de grote stad uit en opzoek naar de rust en ruimte. Komt goed.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan