Dag 19 van Ucluelet naar Victoria

Door onze vakantie door West Canada - 28-09-2017 06:09

Het is een reisdag vandaag. We hebben bijna 300 kilometer voor de boeg. Het is prachtig weer, dus dat maakt het altijd leuker om te reizen en te genieten van de omgeving. Het eerste deel van de highway 4 blijft een rot stuk, smal, bumpy en bochtig. We stoppen onderweg voor enkele foto's die we op de heenweg niet hebben kunnen maken wegens de regen. Helaas missen we toch de plek bij het meer die we hadden willen vastleggen.

Het is heerlijk om te stoppen voor een kop koffie in de zon en ook de lunch doen we in het zonnetje.

Rond 3 uur komen we aan bij camping Mahalat meadows RV park, maar als we over de camping lopen voor het plekje stellen we vast dat we daar echt niet willen staan. De camping oogt shabby en de highway ligt zo dichtbij dat de herrie niet van de lucht is. Dan toch door naar Pedder bay. De navigatie stuur ons dwars door Langfort waar het erg druk is. Maar de moeite is gelukkig niet voor niets, want camping Pedder bay is heerlijk.

Rustig en gelegen aan een haventje. De zon schijnt nog steeds en de temperatuur geeft 22 graden aan. Dus de korte broeken aan en genieten van koffie in het zonnetje. Natuurlijk doen we ook een wandeling naar het haventje. Gelukkig hebben ze daar ijs. De eerste deze vakantie!

Morgen is Victoria aan de beurt ons laatste vakantiedoel, voordat we terug gaan naar Vancouver waar we de camper weer moeten inleveren.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan