Dag 21 Terug naar Vancouver

Door onze vakantie door West Canada - 30-09-2017 04:44

Het is echt zover we moeten terug naar Vancouver en dat betekent dat de vakantie er nu bijna op zit. We zijn zoals elke dag rond half 8 wakker en gaan rustig douchen en ontbijten. Daarna koppelen we de camper af van stroom, water en afvoer en rijden richting de haven van Swartz Bay. Daar nemen we de veerboot naar Stawwassen. We zijn er al even na half 10 en tot onze grote verbazing kunnen we direct met de boot van 10.00 uur mee. Dat is mazzel dit keer. Terwijl we aan dek staan zien we ook dit keer een zeehondje rond de boot zwemmen, nu staat hij wel op de foto. Aan boord genieten we van koffie en thee en van alle eilanden die we voorbij varen. Pakken we toch mooi weer mee.

Eenmaal aan land programmeren we de navigatie naar de camping, alleen komen we nu in een woonwijk terecht. Ik bekijk nogmaals de website en voer nu het adres in, in plaats van de campingnaam. We blijken er al voorbij te zijn dus we moeten een paar kilometer terug.

De camping zit wat verstopt en is niet echt geweldig maar voor de laatste nacht moet dat maar kunnen. Morgen zijn we met een kwartiertje bij Canadream, daar gaat het om. De camper moet voor 10.00 uur ingeleverd zijn. Dat moet dus wel lukken.

We lunchen rustig en besluiten dan een bezoek te brengen aan de immense mall die tegenover de camping ligt.

Cees kijkt zijn ogen uit zo groot heeft hij de malls nog niet gezien. We slagen ook nog voor een paar leuke dingen die flink zijn afgeprijsd! Zo sluiten we deze vakantie mooi af.

Nog één nachtje. Dan mogen we ons "hondje" weer in de armen sluiten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan