Dag 18

Door René & Jacqueline - 05-07-2018 03:34

Woensdag 4th of july

Vanmorgen lekker uitgeslapen, want het was heerlijk fris dus een lekker warm dekbed doet wonderen.

we maken nog gebruik van de restanten om een ontbijtje te maken, maar we hebben nog genoeg. We rijden weer richting Nederland co, de weg erheen is weer prachtig. Geweldige uitzichten en mooi bergwegen. Plotselinge steekt er vlak voor onze camper een eland over. Het groot mannetje met groot gewei. Helaas geen camera bij de hand, maar het was een machtig gezicht zo’n dier vlak bij te zien. En we konden optijd afremmen. 

We komen zonder verdere gebeurtenissen aan in Nederland, waar we even een bakkie koffie met wat lekker nemen.

Het is een leuk klein dorpje in de bergen.

We gaan langs het visitor Centre (elke stad of dorp heeft er wel één. We vragen naar campgrounds op onze route naar Denver, waar we morgen ochtend (donderdag 5 juli ) onze camper moeten inleveren. Een zeer vriendelijke dame belt rond naar info voor ons. Maar zoals al bedacht.....4th of july..... iedereen is vrij en de campings staan vol. 

We rijden door richting Denver, en komen, na 2 keer een “we zitten vol” te horen hebben gekregen, bij The Prospect RV Park in Wheat Ridge. Ook deze camping is vol, maar eveneens een zeer vriendelijke dame gaat op jacht nar een plekje. Ze weet er één te vinden en we parkeren de camper tussen een trailer en een caravan. We staan!! En morgen kunnen we ook alle tanken legen hier. 

Het is bloed heet hier op “ground level”. Het is goed te merken dat we de bergen hebben verlaten. Dat ging trouwens best abrupt. Opeens werd het landschap binnen 2 kilometer zo plat als een dubbeltje (10 cent in gulden tijdperk)

De dame bij de receptie weet te vertellen dat er 3 block van de camping allemaal restaurantjes zijn. Wij er heen.... natuurlijk..... “BurgerKing, TacoBell, Subway, Starbucks, enz enz.  Dus toch maar even verse spullen gehaald en zelf maar iets lekkers gemaakt.(sushi vooraf en zalm met salade als hoofdgerecht)

het is op dit moment half 8 ‘s avonds... we kijken even of we vanavond nog vuurwerk te zien krijgen. Dus we genieten van onze laatste avond in de USA.

Dit is het laatste blog vanuit Amerika, maar de allerlaatste van deze vakantie zal ik thuis schrijven.

welterusten.

 

Reacties

Ans en Koos 05-07-2018 07:03 {{button-52813}}

Wat een belevenissen weer. We hebben met plezier meegereisd met jullie reis. Tot binnenkort weer tot ziens in het platte Nederland.

Margriet Pals 05-07-2018 08:10 {{button-52816}}

Dank voor alle verhalen. Ik heb er van genoten. Ik wens jullie een goede thuisreis.

Hans Stuijfbergen 05-07-2018 10:45 {{button-52818}}

Bedankt voor de mooie reisverslagen. Nog panthers gezien in Nederland?

Rob&Tedje 05-07-2018 11:03 {{button-52819}}

Genoten van de reisverhalen tot gauw

Wim van de Water 05-07-2018 18:45 {{button-52825}}

Het was heel leuk om door jullie verhalen met jullie "mee te reizen" en jullie belevenissen te volgen. Prachtige verhalen trouwens, het lijkt me een hele mooie ervaring en die pakt niemand jullie meer af. Goeie reis terug naar Nederland en tot snel!

Martijn 12-07-2018 15:19 {{button-52979}}

Prachtige berichten allemaal. Wat een leuk verslag. En ook heel mooi om het achter elkaar te lezen. Ik kon niet eerder doordat ik zelf weg was (zonder internet). Welkom terug ook!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan