13 en 14 maart Op weg naar de fabriek en naar Wilmington en naar Eureka IL

Door peter_vogelaar - 15-03-2018 01:49

Zoals gisteren al gezegd is de administratieve afhandeling gisteren al gebeurd. De dame van Road Bear vertelde dat wij een grote RV mee zouden krijgen maar na bestudering van de papieren bleek dat wij een camper meekregen zonder slide outs. Nou ik kan je zeggen dat toen wij de camper zagen wij toch wel een iets hadden van wauw. Wat een bakfeest met twee slide outs. Dat gaat wat worden. Onderweg alle weersoorten gehad van zon tot aan sneeuwbuien. Op de fabriek in Middlebury kreeg Peter een snelle briefing hoe zo'n RV werkt. Nou dat was hij twee uur later weer vergeten. Leeftijd denk ik.

Vooral de bochten nemen met de RV was nog een dingetje en ook het optrekken kan niet zoals met onze auto. Alles krijgt dan een nieuwe plek. Lades vliegen open en je kunt je de rest wel voorstellen. De eerste stop zou de Walmart in Goshen worden. Goshen ligt midden in het Amish gebied. Bij de Walmart wordt daar rekening meegehouden, aangezien zij zelfs een eigen parkeerplek hebben voor paard en wagen. Ook zie je de dames boodschappen doen. Na de eerste boodschappenkar zijn we op weggegaan richting Wilmington.

Na een avondmaaltijd bij de MacDonald op zoek naar een RV-park dat open is. Maar helaas is dat in de sneeuw moeilijker te vinden dan je denkt, echt heel weinig campings of RV-parks zijn al open. Eindelijk hadden we er een gevonden waar jammer genoeg niemand meer aanwezig was om de administratie af te handelen. Meestal kun je dat dan in de ochtend regelen. Maar niet bij dit RV-park. Na een nacht in de ontzettende kou heel vroeg weer vertrokken zonder te betalen. Ooohhhhh.

Vanmorgen al vroeg uit de veren omdat het ijskoud is in de RV. We hebben geen van allen lekker geslapen omdat je toch bang bent dat iemand je ziet staan en verhaal komt halen. Dat was onze eerste nacht zonder alles. Geen douche en zo. Maar ach vooruit dat komt nog wel een keertje. Na weer een ontbijtje buiten de deur gaan we op pad en hebben we snel de route 66 gevonden. Wel veel zoeken omdat er verschillende van bestaan en ze ook allemaal zo heten. Maar we hebben de giant gezien en op de foto gezet, evenals twee leuke tankstations uit de oude doos. We hebben dit keer voor de lunch een superpizza besteld en in de RV opgegeten. Gelijk hebben we gekeken naar een open RV-park om nu op de juiste manier de nacht door te brengen, Net onder St. Louis hebben we om 17.00 uur de plek van overnachting gevonden. Best druk ook voor deze tijd van het jaar. Nette plek en redelijke voorzieningen. Helaas gaat het met de waterkeiding naansluiten niet goed en hebben we ongewild een stukje van de camping onder water gezet. Gelukkig trok dat snel weg en hebben we gewoon kunnen eten. Zelf hamburgers gebakken. Echt zo jammer dat hier alles veel minder op smaak gebreacht dan bij ons. Zoet is helemaal niet zoet en zout vergeten ze nog wel eens. Tijdens het bakken hoorden we dat het brandalarm ook goed werkte en dat is dan wel weer een meevallertje. Vannacht gaan we eens de achterkant van onze ogen op een rustige manier bekijken. En morgen weer uitgerust op pad.  

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan