Vrijdag 27 juli van Gatlinburg naar Charlotte

Door Familie Kerkemeijer - 28-07-2018 14:32

Een lange reisdag voor de boeg. Het eerste deel gaat via een slingerweg door de bergen met prachtige vergezichten. Gelukkig zijn de bergwegen niet zo smal als in Frankrijk en rijd je gewoon over een tweebaansweg. In de dorpjes bij Charlotte in de buurt zie je al duidelijk de zuidelijke invloeden. De houten huizen met de veranda's bijvoorbeeld. 

Eind van de middag op de camping aangekomen. Naast een pretpark gelegen met achtbanen waarbij die bij ons in Sixflags in het niet vallen. Weer een mooie plek gekregen in, gedeeltelijk in de schaduw. Moet ook wel, want het wordt nu wel echt warm. Nog even gezwommen in het zwembad: Een bad van ongeveer 8 bij 15 meter met aan weerszijden op een verhoging een badmeester, klaar met reddingsboei op schoot om het water in te springen wanneer dit nodig mocht zijn.... Veiligheid gaat hier echt voor alles. 

 

 

Reacties

Pa , ma v.d. Velden. 29-07-2018 09:58 {{button-53661}}

Na een lange reiswagen is het wel erg fijn dat je op een mooie camping terecht kom.Heb je ook geen zin meer om zo’n pretpark in te gaan en heerlijk dat je in het zwem bad kunt afkoelen.
Wij kijken op tv wel eens naar zo ‘ n Amerikaans huizen programma die dan worden verbouwd. Vaak leuke woningen met grote veranda’s.
Maar als er een tornado komt....
Liefs.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan