Zaterdag 28 juli Charlotte

Door Familie Kerkemeijer - A couple of years ago

Vandaag stond de Nascar Hall of Fame op het programma. Peter had via zijn app een Uber geregeld en deze stond 10 minuten later bij de receptie om ons op te halen.  Een Hall of Fame waar de geschiedenis van het stockcar racen wordt verteld, coureurs worden geëerd en de techniek en ontwikkeling van de auto's wordt getoond. In verschillende zalen staan gebruikte raceauto's vanaf eind jaren twintig tot nu tentoon gesteld. Mooi om deze eens van dichtbij te kunnen zien. Eigenlijk kennen wij het stockcar racen alleen uit de film van Cars, maar we weten nu dat het is ontstaan vanuit de illegale Whiskey-stokerijen en het vluchten van de stokers voor de politie. Het hoogtepunt was toch wel de racesimulator. Vanuit acht achter elkaar opgestelde stockcars kon er tegen elkaar worden geraced. Via een groot scherm was de race voor het publiek te volgen. Stefan en Sander bleken hier behoorlijk goed in te zijn (te veel thuis geoefend?) en hebben een aantal races gedaan. 

Met de Uber weer terug en snel het zwembad in. Onder toeziend oog van de beide 'lifeguards' afgekoeld. We zijn er alleen nog niet uit of we ons nu veilig voelen met hen aan de kant of juist bekeken...... Vervolgens een pizza besteld, deze komen ze gewoon op je plek afleveren, en weer een dag voorbij. 

Reacties

Pa , ma v.d. Velden. A couple of years ago

Vandaag hebben jullie weer een mooie dag beleefd! Zo’n park vind je toch niet bij ons?De “ mannen” voelden zich weer helemaal jong.... en dan dat racen tegen elkaar.

Kon het publiek meegenieten van de Hollandse coureurs. Is het trouwens druk in zo ‘n pretpark?

En dan weer terug naar de camping, lekker afkoelen. Zijn het jonge badmeesters?
Alle liefs pa, ma.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!