03-06-2018 Golden Ears Park en Fort Langley

Door Frits en Marijke Bergen - 04-06-2018 04:38

Vandaag zijn we na een heerlijke nachtrust en goed ontbijt op weg gegaan naar het Golden Ears Park. Hier hebben we het mooie meer bezichtigd en zijn we ( Egbert, Frits en ik ) een kleine hike gaan lopen naar de Lower Falls. Dit was een mooie wandeling. Het was alleen een beetje regenachtig. En op de terugweg van de Falls begon het nog harder te regenen. Kwamen dus een beetje nat van de regen bij de auto aan waar Klamer en Klamer zaten te wachten. Hierna heeft Klamer ons nog wat huizen laten zien aan de River Road. We zijn nog bij een winkelcentrum gestopt om wat water in te slaan alvast voor morgen en Klamer wilde nog wat stickers kopen. Neef Klamer wilde nog even langs de dierenwinkel om eten te  halen voor Sadie maar dat was reeds gebeurt. Daarna was het richting huis om te gaan lunchen. We hielden iedere keer de weer app in de gaten omdat we naar Fort Langley wilden gaan rijden. Nou het werd er niet beter op. De weg erheen leek heel Hollands. Rechttoe rechtaan. Wel zijn we een rommelwinkel ingegaan en inderdaad rommel it was. Het was wel even leuk om daar rond te struinen en ook nog een Nederlander tegenkwamen. Klamer had een kort gesprek met de man. 
Nog bij de oever gekeken hoe hoog het water stond. Dat was nog vrij hoog je mocht dus overal niet meer komen. Afgezet met lint. 
Het werd weer tijd om naar huis te gaan en inmiddels was Cathy ook weer thuisgekomen. Nog een drankje gedaan en weer heerlijk gegeten. We hebben het hier ontzettend goed. 
Het zal vanavond niet te laat worden want morgen op tijd weer op om de camper te halen. Hoe laat het wordt morgen is nog even afwachten. Zitten nu lekker aan de koffie. Het was een heerlijke dag. 

Reacties

Peter 04-06-2018 09:49 {{button-51579}}

Ha die globe trotters,
Mooi dat jullie het naar de zin hebben maar jammer van de regen.
Geniet ervan.
Wij gaan straks een tolkastje halen voor Frankrijk voor in de auto.
We gaan naar Montauban daar kunnen we hem halen.
Hier niet koud maar wisselvallig weer.
Wij nog een weekje dan naar Nederland.
We hebben aangeboden door vrienden om in hun paleisje te komen,nog bedankt natuurlijk.
Ben wel blij dat de temp goed is in Nederland.
Groetjes van ons en Flippy natuurlijk
PS we hebben Flippy nog niet verteld dat we naar jullie huis gaan,anders wordt hij zenuwachtig.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan