Dinsdag/woensdag 19/20 juni 2018 van Concrete naar Surrey

Door Frits en Marijke Bergen - A couple of years ago

Dinsdag 19 juni 2018 ☀️☀️☀️

 

Vandaag een relax dagje. Ontbijten in de zon. Hoe mooi is dat. Lekker geluierd en wat aan het internetten waarvoor je wel even naar voren moet lopen want daar is WiFi . Hapje en een drankje op zijn tijd. Frits heeft nog wat hout gehaald voor het kampvuur vanavond. Het wordt dus een heel kort verslag want we hebben niets gedaan. Morgen gaan we Canada in. Waar we belanden weet ik nog niet. 

 

Woensdag 20 juni 2018 ☀️☀️☀️☀️

 

Vandaag rustig vertrokken vanaf de campground. Niet dat het anders te snel gaat hoor. Na het ontbijt zijn Egbert, Frits en ik weer naar voren gelopen om het internet te bekijken voor eventuele berichtjes, whats app en FB. Ook de camping bekeken die we gisteren hadden uitgezocht maar zijn toch op andere gedachten gekomen en besloten om naar een andere te gaan. 

We hebben een kleinere grensovergang genomen. Slechte ervaringen met de grote. Haha. Dit ging toch allemaal wel heel soepel . Er werd gevraagd of we alcohol, guns bij ons hadden en wanneer we weer gingen vertrekken naar Nederland. Toen we zeiden van vrijdag kregen we heel rap onze paspoorten weer en konden doorrijden. Het kan wel. Daarna namen we de Hwy 1 west ( exit 50 ) om bij de camping Tynehead RV park te komen. De bordjes volgen maar staat soms een beetje raar vermeld of achter een boom verstopt. 

Het is geen grote camping. We hebben wel 2 plekken naast elkaar. Voor de inschrijving waren we wat te vroeg maar werden naar een plek verwezen  ( voor nood ) waar we later ook konden blijven staan. De eigenaresse kwam ook eerder uit het huisje en heeft ons eerder ingeschreven. Aardig van haar. De boel weer aangesloten en toen kregen we bericht van Richard dat in de buurt was en hij kwam wel even langs. Dit was erg gezellig en heerlijk bijgepraat. Richard en Linda gaan volgende week verhuizen naar Port Alberni op Vancouver Island. Huis gekocht en wat voor een huis. Foto’s gezien. Schitterend.

Hier heeft hij weer een baan in de houthandel gekregen. Zijn eigen machines zijn overgenomen door zijn nieuwe baas. Super.

We worden zelfs opgehaald morgen om te gaan BBQen. Gezellig. 

Het is hier nog steeds erg warm.

Reacties

Rob & Lies A couple of years ago

We hebben weer genoten van jullie reisverslagen en foto's :-) Echt heel leuk!
Geniet nog even lekker in Canada en alvast voor vrijdag, een hele goeie reis terug!
Groetjes &liefs Rob & Lies

Hennie en Tjitze A couple of years ago

Nog even een paar dagen genieten en rustig aan. Fijn dat het nu mooi weer is. Geniet er nog even van. Groetjes van ons.

R&J A couple of years ago

Weer genoten van de verhalen en fotos. Voor vrijdag alvast een goede vlucht. Tjeeminee wat vliegt de tijd

Geesje A couple of years ago

Hoi lieve nicht en neef ( en reisgenoten) , een rustdag er tussen door is ook wel lekker, neem aan dat jullie inmiddels al heel wat km. (Miles) hebben gereden. Geniet vandaag ook nog maar even want ik las dat as.vrijdag de terug reis is. Klaas en ik wensen jullie alvast een goede terug reis(En vlucht) toe en alvast welkom dan op de Nederlandse bodem. Mooie foto's 😘😘😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!