Net Spanje, zo warm

Door Dien en Ruud - A couple of years ago

11 april, te Amarillo

Gisteravond kwam iemand van de camping ons nog extra verwelkomen, omdat we voor hen uit Verweggistan kwamen. We kregen twee flesjes water en een gratis portie patat. Dus die maar opgehaald en extra wat kippevleugeltjes. Dus er werd niet gekookt. Wat coleslaw erbij en wij waren weer klaar.

Vanmorgen op gebruikelijke tijd op en om 08.15 op weg. Nou, dat was me de tocht wel. Een straffe wind á la Narbonne met windvlagen. Het stuur stond regelmatig haaks om toch nog recht te rijden. Ik heb nu nog kromme vingers en daar bovenop een lamme rechter poot. De cruise controle werkt niet. Soms als we werden ingehaald, dan was het even rustig door de luwte, die de vrachtauto’s  gaven. Je komt onderweg nauwelijks parkeerplaatsen tegen, maar de paar die we zijn tegengekomen, hadden frisdrankautomaten. We zijn maar van het plan afgeweken, om bij de plaatselijke VVV te overnachten. Maar de dames daar zeiden, dat het geen probleem was. Maar dan moest de generator aan en dat zagen we niet zitten. Dus zoals het keurige senioren betaamt een camping opgezocht. Leuk ding, maar bloedheet, dus de airco aangedaan, maar dat geeft nog geen soelaas. 

Morgen ochtend eerst langs de Walmart om een korte broek te kopen en nog wat spullen voor de komende dagen.

Over twee dagen zijn we bij Mesa Verde, het eerste park van ons lijstje en daarna kunnen we kortere ritten gaan maken.

Fré, we hebben hier heerlijke pindakaas gevonden, met heel veel nootjes erin. We hebben vast nog wel ruimte in de koffer voor een lekker potje voor jou, als je tenminste dat lekker vind.

Reacties

Jan en Rita A couple of years ago

Leuke berichten, maar de vergelijking met Spanje is niet actueel. Wij nu in Portugal in de stromende regen, maar binnen in de caravan met de kachel aan lezen we jullie berichten heel graag. Veel plezier nog.

Frederique A couple of years ago

Oeeeh dat klinkt erg lekker😁😁
Xxx

Ellen A couple of years ago

Leuk om te lezen. Fijn dat het is gelukt met de foto's. Nog veel plezier gewenst tijdens het vervolg van jullie reis!

Harry & Henny A couple of years ago

Ja , dat is toch even wat anders dan veilig in de caravan in Oostenrijk en dan maar een potje kaarten. Doe vooral voorzichtig aan en geniet van elke dag.
Veel plezier

Margreet/Hein A couple of years ago

Waren zelf op stap, dus busy, busy!
Heel bijzonder jullie avontuur! Zit er geen stuurbekrachtiging in de camper? Het blijft een hele belevenis hè ?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!