Van Antilope canyon naar Las Vegas

Door Dien en Ruud - 23-04-2018 20:58

23 april

Gisteren stonden we op de campground van State Park Valley of Fire, 45 mls. van Las Vegas. Deze camping in het natuurgebied was de onverwachte kers op de taart. Helemaal omringd door rode rotsen. En de sirene rust die van deze plek uitging was een werkelijk genoegen, ondanks de bakbeesten van campers die er stonden. Ondanks de WiFi, die ik heb, konden we op geen enkele wijze internet ontvangen, want de straling werd door de rotsen rondom tegengehouden. Te laat kreeg ik het idee om een panorama foto te maken en een videootje. Beter ten halve, dan enz.. Eenmaal vanmorgen op weg naar Las Vegas al snel uit de schoonheid van dit park en de snelweg op. Met ingewikkelde toeren de RV camping gevonden, maar we staan nu in de blakende zon aan de rand van LV. Dat wordt geen shoppen. Helaas.

Ik moet nog even vertellen, dat we eergisteren op weg naar onze tour, langs de Horse Shoe Bend zijn gereden. Zie foto. Het was daar een gekkenhuis. Parkeerplek nauwelijks te vinden, dus maar een klein beetje a-sociaal gedaan, anders blijf je met dat bakbeest rondrijden.

De rest van de dag wordt het kastjes nakijken, schoonmaken en koffers pakken. Dan kunnen we morgen op tijd de camper inleveren en dan naar het hotel.

Reacties

Margreet 24-04-2018 08:18 {{button-50818}}

De laatste dag . Gefeliciteerd dat jullie de reis hebben volbracht! En alles zonder schade.nu nog even genieten van Las Vegas ? En... Een goede reis naar het simpele Holland! Het ziet hier overal prachtig uit!,

Monique 24-04-2018 12:12 {{button-50822}}

Wooohhhh het zit er bijna alweer op, wat een reis! En wat een mooie foto’s! Nu nog even die jackpot winnen🤡💰💰 en dan weer richting dat simpele maar mooie 🇱🇺🇱🇺!

We zijn benieuwd naar alle verhalen en belevenissen, we hebben natuurlijk al heel veel kunnen lezen maar toch🤭!

Geniet van de laatste dagen in LV en tot donderdag!
En bedankt voor het mooie 🎁💋💋!

MoX

Frederique 24-04-2018 12:20 {{button-50823}}

Wat een prachtige foto’s!!!!😳😻😁
Dan zit het er al bijna weer op maar nog even genieten van Las Vegas😜!
Maak er nog een paar onvergetelijke laatste dagen van en tot donderdag dan alweer😘☺️
Xx fre

Kit en Vincent 24-04-2018 14:20 {{button-50825}}

De mooiste foto’s van de hele reis, prachtig!
Geniet van het de laatste dagen en een goede thuisreis gewenst.

Kleinzoon Jari 25-04-2018 07:48 {{button-50831}}

Wowh deze weken zijn echt voorbij gevlogen😳😳! Wat zien de foto’s er verschrikkelijk gaaf uit. Het wordt misschien geen shoppen Mr vast wel een gokje wagen😏, persoonlijke tip nummertje 28😜.

Geniet van de terugreis en tot snel😋✈️!!

Jan en Rita 25-04-2018 18:51 {{button-50849}}

Het was “kei gaaf” om jullie reis op deze manier mee te maken. Dankjewel voor de leuke verhalen en mooie foto’s. Nog een fijn verblijf in het hotel en Laar svp weten wanneer jullie in Spanje aankomen. “You never know” etc etc.
Groeten uit Portugal!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan