9 juni Sequim (Washington-USA)

Door Louis & Karin naar ZE - 10-06-2018 17:57

Zaterdag 9 juni.
Vandaag gaan we op familie bezoek in Amerika.
Bij Rudy en Jean die ons ook verwelkomd hebben bij aankomst op Vancouver. Wij hebben de 1ste ferry gereserveert die gaat vandaag en moeten om 9uur daar zijn. Het is een wat kleinere ferry dan die van een paar dagen geleden. De controle is daarintegen enorm, maar ja we gaan naar Amerika en daar is alles BIG. Wij hebben de juiste papieren maar toch moet alles nog eens extra gecontroleerd worden. Niet alleen van ons maar van alle Europeanen lijkt het wel. Wachten wachten en nog eens wachten. Er worden vingerafdrukken van al onze vingers gemaakt en mogen ook op de foto bij de douane. Eindelijk mogen we onze camper op de boot rijden. Het is 1u40m varen naar de overkant. Deze zijn zo voorbij het is heerlijk weer en boven op het dek in de zon is het goed toeven. Aangekomen in Amerika krijgen wij weer controle, waar gaan wij naar toe, hoelang dan wel en, hebben wij groente bij? Komen zelfs in de camper kijken en doen alle kastjes open voor controle. Yeah alles is oke en we mogen door. Het is inmiddels gaan regenen maar die bui zagen wij al hangen boven de kust vanuit de boot. 
Naar Rudy en Jean rijden is niet ver, ongeveer 20 minuten. wij krijgen weer een hartelijk welkom, ze hebben een erg mooi huis met een grote tuin en kunnen ver weg kijken in hun omgeving. Prachtig gewoon. Na de thee/biertje gaan we de dingen regelen die gedaan moeten worden, de ferry voor de terugreis en een camping met wifi dicht bij waar we de camper weer moeten inleveren boeken. Na dit gedaan te hebben zijn we de omgeving gaan bewonderen, er is dichtbij een park en de kust ook erg mooi. 
Bij terugkomst nog gezellig gekletst, heerlijk gegeten lekker gedronken en was het weer bedtijd. Een dag is niets, veel te kort. Nog maar 3 volle dagen en dan komen wij al weer naar huis. Wat morgen op ons program staat zal afhangen van het weer.
Tot morgen..........
 

Reacties

Ad Rian 11-06-2018 19:21 {{button-51934}}

De groeten uit Las Vegas
Het is warm nu
Geniet nog maar van de laatste dagen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan