Dag 5: De camper en 1e reisdag

Door Jeroen, Francine & Faye - 17-02-2018 16:33

Strak om 2 uur was mevrouw weer wakker... Dit keer duurde het wat langer voor ze weer in d’r tentje lag... Maar daarna werd ze pas om 6 uur wakker wat meteen ook voor ons betekende dat de dag begon... Gelukkig gaan wij ook ongeveer dezelfde tijd slapen als Faye dus hebben we nog redelijke nachten 😅

Wel alle tijd om uitgebreid te badderen en douchen en de koffers weer opnieuw in te pakken. 

Hotel betalen, taxi bestellen om ons, wat we in eerste instantie dachten, 10 minuutjes te rijden naar de camper. Toen we de taxi zagen dachten we dat past echt niet... De taxichauffeur wilde in eerste instantie dan ook een andere taxi bestellen totdat ie hoorde waar we naar toe moesten. Nu deed hij zijn best om alles toch in de taxi te passen! Toen we heb adres dan ook in Google Maps intypte was het een uur rijden 🤣 nu snapte we heel goed dat hij zijn best deed! En daar ging weer ons daglimiet aan geld wat ik had uitgerekend 😅 ik hoop echt dat straks alles een stuk goedkoper is 😇

Aangekomen bij Cruise America is het een mega grote parkeerplaats met alleen maar alle soorten en maten campers. Op elke maat camper was er een ander plaatje, op die van ons staat Arches 😃. Ik loop binnen en het voelt meteen goed aan, super cool om onze reis nu echt te gaan beginnen! Maar eerst nog even tanken en de Walmart in om alle benodigdheden te shoppen. 

Tankstation gevonden en de tanken maar! En het duurt en het duurt... die tank lijkt onuitputtelijk 😱😱 ik heb nog onder de camper gekeken of het niet ergens meteen weer uitloopt 🤣 maar na 40 gallon wassie toch vol. Nu maar hopen dat we hier heeeel ver mee kunnen rijden. 

En dan nu de Walmart in! Een mega grote winkel super overzichtelijk ingericht met alles duidelijk aangegeven waar wat ligt. Eerst maar eens de normale boodschappen halen. Dat ging best goed, alleen hebben ze geen normaal vlees en een echt sausje voor de rijst. Maar hopelijk voldoende ingeslagen voor de komende dagen. Dan op zoek naar de babyafdeling voor de luiers en doekjes. En dan zie ik natuurlijk allerlei leuke kleren! Maar vooral een grote wand met heel veel super schattige schoentjes 😍 het was nu nog niet de bedoeling om wat te kopen voor Faye maar we konden de leuke waterschoentjes niet laten hangen en die konden nog wel eens praktisch zijn (je weet maar nooit wat we nog tegenkomen 😜). Verder alles gevonden en het was inmiddels al 15 uur en we vergingen van de honger. En ons oog viel op de MacDonalds! In de Walmart 😱 dus volgeladen karretje ervoor zetten en eerst maar eens een BigMac naar binnen werken! 

Op naar de kassa... weddenschap afgesproken over wie er moet koken vanavond... ik zat er maar $4 vandaan 🎉 

Terug gekomen bij de camper ligt er een enorme plas water onder de camper. Das niet goed... dus service lijn bellen en terug naar Cruise America. Daar hebben ze hem onderzocht en er was een buisje kapot. Deze gingen ze maken. Faye kon lekker even rondlopen en hondjes aaien die ze tegen kwam. Uiteindelijk vertelde de meneer dat ze het hebben gemaakt maar dat er nog ergens dieper in het systeem ook iets kapot is wat ze eerst moesten laten drogen wat tijd kostte of we moesten het zo laten en dan hebben we een kleine lekkage wat geen kwaad kon. Dus daarvoor gekozen want het was inmiddels als 17 uur en moesten volgens het originele plan nog 3 uur rijden. Dat plan hebben we dan ook aangepast en zijn op een uur afstand gaan zitten. De reis ging redelijk voorspoedig, niet echt file maar op sommige plekken wel langzaam rijdend verkeer, dus uiteindelijk deden we er toch nog 2 uur over ongeveer. Gelukkig hadden we vooraf gebeld want het was het laatste plekje op de RV camping. 

Jeroen ging Faye vermaken, ik de koffers uitpakken en de camper indelen. 

Alleen dan nu: waar slaapt Faye? Het tentje was te groot om in het gangpad te zetten, het tafeltje kunnen we niet naar beneden doen (althans kunnen niet zien hoe 🤔) en ik wil niet boven de bestuurders slapen, dus Faye daar maar. Tentje met tieraps (hoe spel je dat??) aan het plafond vast gemaakt. Om 22 uur eindelijk Faye in slaap wiegen wat een uitdaging was vanavond... snel nog een broodje ei eten en om 22.45 konden wij zelf eindelijk slapen... 😴

Reacties

Rutger 26-02-2018 08:46 {{button-50311}}

Spannend! Ik zit op het puntje van me stoel, nu gaat het echt beginnen! (Tie-wraps: Jeroen heeft ze ook wel eens gezien :-p)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan