Dag 8: Las Vegas

Door Jeroen, Francine & Faye - 20-02-2018 17:53

De dag begon erg vroeg, met name voor Jeroen... 4 uur was het. En omdat we dit keer wel later waren gaan slapen was het nachtje dus kort. Weer wilde ze niet over gelegd worden in d’r tentje, Jeroen heeft haar dus op zijn plekje gelegd en is zelf aan het voeteneind gaan liggen 😳 gelukkig was het bed wel groot maar dit lag behalve voor Faye niet echt comfortabel. Ik was te slaperig om mee te helpen denken wat makkelijker was geweest... Ze is nog paar keer wakker geworden en weer in slaap gevallen. Om 7.20 was ze weer wakker en nu was het wel echt ochtend voor d’r! Lekker op het bed spelen terwijl papa en mama rustig wakker aan het worden zijn. Om 8 uur besloten om roomservice te bestellen voor ontbijt, oversized pancakes 🥞 😅. Ze waren wel erg lekker! 

Jeroen nog even met Faye in bad geweest en daarna gingen ze beide nog een slaapje doen 😴 Toen ze wakker werden gingen we ons klaar maken om Vegas in te gaan. 

We begonnen met onze jas te halen uit de camper was er stond een stevig windje en het was gewoon echt koud!  Toen ik 2 weken geleden nog keek was het toch echt 20 graden warmer ofzo... toch jammer... maar het zal de pret niet drukken hoor! 

Eenmaal in het winkelcentrum aangekomen zagen we dat het eigenlijk Bataviastad 2.0 was. Dus op naar de leuke merken! Aantal winkels vielen tegen, aantal hebben we wel wat leuke dingen (met name voor Faye 😅) weten te scoren! Ik heb wel nog 2 Levi’s gekocht 🎉 altijd handig extra broeken en zeker aangezien ik 1 goeie heb weg moeten gooien haha. 

Daarna taxi genomen richting The Strip. Hem eerst even langs de camper laten rijden om de tassen weg te brengen, hem even langs het Vegas bord laten rijden om een foto te maken om en daarna bij het Hard Rock Café af laten zetten. Wauw wauw wauw wat een lichtjes! En wat is het groot! En zo cool al die bekende en grote hotels!! En dat allemaal in de eerste minuut! 

Eerst even een nieuw bedeltje scoren (sleutelhanger, aangezien ze hier ook niet het plectrum bedeltje hebben en dacht dat het wel leuk is dat ik dan uit Amerika allemaal dezelfde heb) en heb een nieuw vest gescoord! 

Daarna zijn we gaan wandelen over de strip. Ik moet zeggen dat ik de drukte nog vindt mee vallen. Ja er lopen een hoop mensen maar je wordt zeker niet omver gelopen. Het is echt een beetje onwerkelijk wat je allemaal ziet! Zo groot! Zo veel licht! Zo veel nagemaakt! Zo vet!! 

Het is echt net een sprookje dat we hier lopen!! Nadat we in Cabo een hapje gegeten hebben waren we precies op tijd voor de fonteinshow bij het Bellagio hotel... ok dat viel tegen 😅 5 minuten op de muziek fonteinen... misschien waren mijn verwachtingen wel te hoog haha 

Nog een stukje verder gelopen om uiteindelijk maar een taxi terug naar het hotel te pakken. Terug bij het hotel nog even Fremont Street bekijken... want ja ons hotel is een onderdeel daar van en dan kan je het niet niet hebben bekeken toch? Maar pffff das pas fel met alle lichten zeg! Echt heel cool om te zien! 

Nu lekker naar bed en Faye is slaap wiegen en dan zelf ook snel slapen aangezien ik de nachtshift heb... en Jeroen gaat nog even het Casino in! Even geld winnen om wat we vandaag weer hebben uit gegeven terug te winnen... hopelijk...

Reacties

Helga 20-02-2018 20:33 {{button-50299}}

Waren jullie overdag bij die Fonteinenshow?
Jeroen, heb je jullie vakantiereis teruggewonnen??????

Helga 20-02-2018 20:34 {{button-50300}}

Jeroen, heb je de vakantie nog terug gewonnen?

Ilja 20-02-2018 20:59 {{button-50301}}

Leuuuuuuuk weer jongens!!! Geniet en have fun😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan